Stiri: Retail

GPeC SUMMIT 2019

GPeC SUMMIT 2019: Agenda evenimentului

07.10.2019

GPeC SUMMIT 2019. Evenimentul de E-Commerce și Digital Marketing al toamnei își anunță startul. Cele două zile de conferință vor avea loc pe 4 și 5 noiembrie la Teatrul Național București. Acolo, speakeri de renume internațional vor fi prezenți pe scenă pentru prima dată în țara noastră, vor inspira și vor răspunde întrebărilor participanților dornici să afle ultimele noutăți din Digital.

GPeC SUMMIT 2019. Speakeri internaționali

Aflat deja la a paisprezecea ediție anuală, evenimentul aduce pe scena Teatrului Național București nu mai puțin de șapte speakeri internaționali:

• Ryan Holiday (antreprenor, marketer și best-selling author)

• Vitaly Friedman (co-fondator și redactor-șef Smashing Magazine)

• Andy Crestodina (“Top 10 Online Marketing Experts to Watch”, potrivit Forbes)

• Christian Holst (co-fondator Baymard Institute, companie de Web Usability Research)

• Els Aerts (co-fondator AG Consult, expert în User Research)

• Angie Schottmuller (considerată Regina Strategiei de Content bazat pe Conversii)

• Tiffany daSilva (“One of the Most Influencial Growth Marketers”, potrivit Mashable)

Acestora li se vor alătura cei mai buni specialiști din România, experți practicieni cu o vastă experiență în domeniu.

GPeC SUMMIT 2019. Ce spun organizatorii?

“An de an ne dorim să aducem pe scena GPeC SUMMIT speakeri după care publicul nostru râvnește. De exemplu, vedeta ediției din toamna anului trecut a fost Nir Eyal, autorul celebrei cărți “Hooked: How To Build Habit-Forming Products”, devorată de comunitatea specialiștilor în marketing online din România. Anul acesta, ni se alătură Ryan Holiday, cunoscut pentru filosofia lui care va inspira participanții la GPeC SUMMIT în strategia de Content Marketing, dar și pe plan personal prin învățăturile preluate din Stoicism” a spus Andrei Radu, organizatorul GPeC.

Oportunități de networking

Pe lângă speakerii mult așteptați, evenimentul le va oferi celor interesați oportunități de networking cu peste 800 de participanți C-level în fiecare zi, parteneriate și new business în zonele dedicate:

– zona de Expo unde vizitatorii vor putea interacționa cu cele mai inovatoare companii care oferă servicii și soluții pentru E-Commerce și Digital Marketing;

– zonele de prânz, cină și coffee breaks unde ideile se discută și iau amploare într-un context relaxat;

– Gala Cocktail – networking într-un cadru elitist, alături de principalii jucători din Comerțul Online Românesc invitați la Gala Premiilor eCommerce din seara de 5 noiembrie.

GPeC SUMMIT 2019. Gala Premiilor eCommerce

Ediția de toamnă a GPeC SUMMIT se încheie cu Gala Premiilor eCommerce. Magazinelor online li se vor acorda cele mai importante distincții în urma Competiției GPeC pentru multiple categorii printre care se numără:

  • Cel mai bun Start-up
  • Cel mai bun magazin online Experienced
  • Magazinul Anului în E-Commerce

Premii se vor acorda și în funcție de produsele și serviciile comercializate – Alimente și Băuturi, Articole sportive, Fashion, IT&C etc.

Gala Premiilor eCommerce va avea loc în seara zilei de 5 noiembrie la Teatrul Național București.

GPeC SUMMIT 2019. Înscrieri

Înscrierile la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie se fac pe website-ul organizatorului. Prețul unui bilet de acces pornește de la 139 EUR + TVA pentru ambele zile de eveniment.

Mai multe informații găsiți pe site-ul: www.gpec.ro/gpec-summit-noiembrie

Citește și GPeC SUMMIT va avea loc în perioada 4-5 noiembrie