Stiri: Retail

GPeC SUMMIT 2022

GPeC SUMMIT 2022, evenimentul anului în E-Commerce & Digital Marketing

09.08.2022

GPeC SUMMIT 2022. Cea de a 17-a ediție anuală a GPeC SUMMIT se va desfășura cu prezență fizică, pe 26 septembrie, la Teatrul Național București. În total, 7 speakeri internaționali de top vor urca pe scena GPeC SUMMIT, abordând subiecte de maxim interes pentru cei care activează în E-Commerce și Digital Marketing: User Experience, Optimizarea Ratei de Conversie, Strategia de Digital Marketing, Psihologia Consumatorilor, Campaniile de PPC, Google Tag Manager, Google Analytics și User Research.

Evenimentul se axează mai mult decât oricând pe conținut practic, fiind o adevărată Conferință-Training pentru cei care lucrează în Digital.

GPeC SUMMIT 2022. 7 speakeri internaționali

  1. Vitaly Friedman este consultant expert în User Experience, Co-Fondator și Creative Lead la Smashing Magazine – una dintre cele mai apreciate reviste online în rândul designer-ilor și dezvoltatorilor web.
  2. Nathalie Nahai este expert în Psihologie, Tehnologie Persuasivă și Comportament Uman, Consultant pentru companii de top din Fortune 500, Speaker și Autor a două cărți bestseller internaționale.
  3. Els Aerts este expert în User Testing și Usability Evangelist, facilitând peste 3.500 de teste de Usability pentru clienți precum Orange, Daikin, Yoast sau Bridgestone.
  4. Sam Tomlinson este expert în economie, finanțe, marketing și digital, fiind Managing Partner în cadrul fondului de investiții W Ventures, advisor pentru multiple startup-uri și profesor în cadrul facultăților Johns Hopkins Carey Business School, Georgetown University și Cabrini University.
  5. Luke Carthy este consultant în E-Commerce cu o vastă experiență în Optimizarea Ratei de Conversie, SEO și Business Growth.
  6. Jon Quinton este Performance Marketing și Paid Media Specialist cu o experiență de peste 12 ani în Digital Marketing și fondator al agenției londoneze Overdrive Digital.
  7. Robert Craven este Autor, Speaker și Business Growth Consultant în cadrul programului Google Partners, fiind expert în creșterea agențiilor digitale din întreaga lume.

Ce spune CEO-ul GPeC?

“Am ales speakerii acestei ediții dorindu-ne, mai mult decât oricând, să oferim participanților conținut util care să îi ajute în activitatea lor profesională. GPeC SUMMIT va fi o adevărată Conferință-Training pentru cei care lucrează în E-Commerce și Digital Marketing sau sunt preocupați de transformare digitală, iar speakerii care vor urca pe scenă sunt specialiști practicieni cu o experiență uriașă în domeniu”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Alături de cei 7 specialiști internaționali, numele sonore ale peisajului e-commerce autohton vor fi, de asemenea, prezente pe scena GPeC SUMMIT în 26 septembrie.

Un adevărat maraton de E-Commerce și Digital Marketing

Ziua de 26 septembrie reprezintă un adevărat maraton de E-Commerce și Digital Marketing încă de la prima oră a dimineții și până târziu în noapte:

• Conferința GPeC – O zi întreagă de conferință despre tot ce e esențial în E-Commerce și Marketing Online, alături de experți practicieni internaționali și români;

• În paralel cu Conferința GPeC, are loc GPeC Expo – locul în care furnizorii de servicii e-commerce se întâlnesc față în față cu magazinele online, schimbă contacte și își promovează soluțiile;

• Gala Premiilor eCommerce 2022 – Festivitatea de decernare a premiilor în Comerțul Electronic Românesc în care sunt premiate cele mai importante companii din domeniu, găzduită de actorul Pavel Bartoș;

• GPeC Networking Party – Seara de 26 Septembrie se încheie cu socializare, zâmbete și bucuria revederii cu elita pieței Digital din România, într-un cadru exclusivist.

GPeC SUMMIT 2022. Bilete

Prețurile biletelor de acces la GPeC SUMMIT 26 septembrie pornesc de la 89 EUR + TVA / persoană pentru biletele LITE și ajung la 139 EUR + TVA / persoană pentru biletele ALL INCLUSIVE. Ambele categorii de bilete beneficiază de o reducere de 30 de euro din prețul standard prin Oferta Early Bird. Aceasta promoţie este valabilă până pe 31 august 2022.

Detaliile complete despre GPeC SUMMIT, precum și înscrierile la eveniment sunt disponibile pe website-ul gpec.ro/gpec-summit-septembrie

Citeşte şi Raport GPeC E-Commerce România 2021. Cumpărăturile online, creștere cu 10%