Stiri: Retail

GPeC SUMMIT 30 - 31 octombrie 2023.

Reducere de 20% pentru GPeC SUMMIT 30 – 31 octombrie 2023, cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din România

02.10.2023

GPeC SUMMIT 30 – 31 octombrie 2023. GPeC SUMMIT 30 – 31 octombrie este cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din România care înglobează atât un line-up impresionant de speakeri internaționali și regionali (cu Dan Ariely și Mark Schaefer cap de afiș) cât și zona de Expo, posibilități de Networking, Gala Premiilor eCommerce, Afterparty și Workshop-ul “Crash Course in Conversion Rate Optimisation” susținut de Martin Greif (SiteTunners).

Cod de discount

Introdu codul de discount JA20GPEC în formularul de înscriere și beneficiezi de 20 EURO Reducere pentru Orice Tip de Bilet Selectat, indiferent de numărul de bilete achiziționate. ATENȚIE! Codul este case-sensitive – trebuie tastat ca atare în câmpul dedicat codului de reducere.

Discount-ul oferit de noi este în plus față de reducerile listate pe site-ul GPeC. Oferta expiră pe 11 Octombrie, ora 23:59.

GPeC SUMMIT 30 – 31 octombrie 2023. Beneficii pentru participanți

De ce îți recomandăm să participi la GPeC SUMMIT 30 – 31 Octombrie 2023

1. În primul rând, vei putea face networking față în față cu cei mai importanți jucători din E-Commerce și Digital Marketing, GPeC reunind elita industriei în fiecare an;

2. Pe 30 Octombrie se desfășoară la BT STUP în București, workshopul Crash Course in Conversion Rate Optimization, susținut de Martin Greif (Entrepreneur, Speaker, Author & CRO Expert | SiteTuners) – un curs aplicat de 5 ore, susținut exclusiv în limba engleză și structurat pe 3 module din care ultima constă într-o analiză hands-on a site-urilor participanților.

3. Pe 31 Octombrie are loc Conferința GPeC și GPeC Expo la Teatrul Național București. 5 speakeri internaționali legendari & inspiraționali vor vorbi de pe scena GPeC: Dan Ariely, Mark Schaefer, Martin Greif, Ayat Shukairy și Sam Tomlinson.

4. Vei putea lua autografe de la Mark Schaefer, Dan Ariely și Martin Greif.

5. Seara de 31 Octombrie este dedicată Galei Premiilor eCommerce unde sunt premiate cele mai bune magazine online atat în opinia consumatorilor cât și pe baza punctajelor obținute în cadrul programului GPeC Proficiency. Gala este prezentată de Pavel Bartoș, iar în deschidere cântă trupa TAXI.

6. Seara continuă cu GPeC Networking Party alături de elita industriei într-un cadru exclusivist, sus pe Aria TNB (pentru biletele VIP).

7. În cele două zile de eveniment, ai parte de informație practică despre tot ce e important, actual și trending în E-Commerce și Digital Marketing, astfel încât să te perfecționezi în domeniu, să fii la curent cu tendințele în marketing și comunicare digitală și sa îți dezvolti cariera și know-how-ul în online.

Nu uita:

● Discount-ul oferit de noi expiră pe 11 Octombrie 2023 la ora 23:59;
● Detaliile complete și înscrierile sunt pe website-ul GPeC aici.

Citește și GPeC SUMMIT 30-31 Octombrie reunește 5 speakeri internaționali de calibru