Stiri: Retail

GPeC SUMMIT: Președintele ASOS vine pentru prima dată în România

04.04.2018

GPeC Summit, cel mai important eveniment de eCommerce și Marketing Online din Europa de Sud-Est, a anunţat venirea, pentru prima dată în ţara noastră, a lui Brian McBride, Chairman ASOS, cel mai mare retailer online de fashion. GPeC Summit va avea loc la București pe 29-30-31 mai.

Brian McBride și-a început cariera la Xerox. După aceea a lucrat în cadrul IBM și Dell, urmând să devină Managing Director al T-Mobile UK. În anul 2006, a devenit CEO-ul Amazon UK, funcție pentru care a trecut prin 12 interviuri, ultimul cu Jeff Bezos, fondatorul Amazon. După şase ani în fruntea Amazon UK, Brian a fost ales Președintele ASOS – cel mai mare retailer online de fashion, funcție pe care o ocupă de 6 ani.

El este și președinte al Wiggle, unul dintre cei mai mari retaileri online de echipamente pentru bicicliști, cât și membru în Board of Advisors în cadrul Departamentului de Digital al Guvernului Marii Britanii.

ASOS – de la start-up, la ținute pentru Michelle Obama.

În cadrul GPeC Summit, Brian McBride va vorbi despre unicitatea și evoluția ASOS, de la un simplu start-up din Marea Britanie la retailer-ul care a reușit să o „îmbrace” pe Michelle Obama în timpul campaniei prezidențiale pentru al doilea mandat a lui Barack Obama, cu o rochie de 93 de dolari (noiembrie 2012).

De asemenea, președintele ASOS va dezvălui și câteva dintre secretele gigantului retailer precum: evoluția în fața competitorilor, lecții despre poziționarea corectă în industria de fashion și atunci când ești la început de drum, sau cum să transformi clienții în adevărați ambasadori ai brandului.

Prezentarea sa va puncta și ultimele tendințe din domeniul eCommerce, insight-uri asupra comportamentului consumatorilor din meniului online și evoluția mediului digital, în general, pe mai multe piețe.

Speakeri legendari la GPeC Summit 29-30-31 Mai

Printre ceilalți vorbitori anunțați la GPeC Summit se numără: Peep Laja (ConversionXL), Jeff Bullas, Karl Gilis (AG Consult), Jim Sterne (Digital Analytics Association), Alyda Solis (Orianti) și Jeff Sauer (Jeffalytics), doar o parte dintre cei anunțați până în prezent.

Mai multe informaţii despre GPeC SUMMIT, precum și înscrierile la eveniment se fac online pe website-ul GPeC, în secțiunea dedicată: https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/