Stiri: Social

Programul Școli sigure și sănătoase

Grădiniţele, şcolile şi liceele din Bucureşti vor fi închise vineri

20.03.2018

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a decis ca vineri, 23 martie, grădiniţele, şcolile şi liceele din Bucureşti să fie închise, având în vedere ninsorile şi intensificarea vântului, a anunţat PMB printr-un comunicat de presă.

„Primarul general Gabriela Firea a analizat în această după-amiază, împreună cu prefectul Capitalei, Adrian Petcu, cu reprezentanţii ANM Bucureşti-Ilfov şi inspectorul general al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Ionel Florian Lixandru, ultimele informaţii emise de meteorologi care anunţă ninsori şi intensificări ale vântului în Bucureşti şi a decis ca vineri, 23 martie, grădiniţele, şcolile şi liceele din Capitală să fie închise”, conform sursei citate.

Administrația Națională de Meteorologie a anunţat că vremea rece se va menţine până la finele săptpmânii. De asemenea, se vor înregistra precipitații predominant sub formă de ninsoare în majoritatea regiunilor, cu o probabilitate mai mare de apariție pe parcursul zilelor de joi și vineri, în special în sud, în sud-est și la munte.