Stiri: Constructii

Gradul de ocupare al InCity Residences a ajuns la peste 80%

20.05.2014

Gradul de ocupare al ansamblului rezidențial InCity Residences a ajuns la peste 80%, dezvoltatorul imobiliar al proiectului, Anchor Grup, propunând o nouă abordare a standardelor de locuit printr-o selecție de apartamente la cheie, în centrul Capitalei. În plus, pentru fiecare apartament de trei camere din categoria A achiziționat în perioada 15 mai – 30 iunie, dezvoltatorul oferă gratuit locul de parcare. 

InCity Residences este unul dintre puținele proiecte imobiliare din centrul Bucureştiului realizat în spiritul all-inclusive, cu servicii de lifestyle.

“Apartamentele combină spațiile generoase și decorurile funcționale cu o soluție completă de finisaje de cea mai bună calitate, într-un decor modern și minimalist. Pentru amenajările interioare, Anchor Grup a investit în produse furnizate de producători celebri pe plan internațional precum Arrital Cucine, Franke sau Mirage”, se precizează într-un comunicat de presă al Anchor Grup.

Ansamblul InCity Residences a fost inaugurat în anul 2008 şi pune la dispoziția locatarilor săi 12 tipuri diferite de apartamente, cu suprafeţe cuprinse între 63 metri pătraţi şi 265 metri pătraţi.

Printre beneficiile oferite de InCity Residences se numără pază 24/7, supraveghere video, 5.000 de metri pătraţi de spații verzi, precum şi locuri amenajate pentru copii sau 530 de locuri de parcare în subteran. De asemenea, locatarii ansamblului beneficiază de tarife preferențiale la Salonul Gett’s Hair Studio şi la centrul fitness World Class.

„InCity Residences este locul ideal pentru relaxare după o zi lungă la birou, toate facilitățile și serviciile existente fiind la dispoziția locatarilor. Gradul de ocupare este de peste 80% în cele 3 clădiri puse la vânzare. Pentru cei care sunt în căutarea unei locuințe de cinci stele în centrul Capitalei am pregătit și o surpriză: oferim gratuit locul de parcare pentru 10 apartamente de 3 camere din categoria A achiziționate până la sfârșitul lunii iunie. De asemenea, oferim soluții personalizate de plată pentru casa dorită, având în vedere posibilitățile financiare de care dispune fiecare client”, a declarat Răzvan Gaiță, General Manager Anchor Grup.