Slide

Stiri: Sanatate

Gral Medical a lansat campania „Viitorul depinde de tine. Ia măsuri acum!”

07.11.2014

Gral Medical desfășoară în perioada 03 noiembrie – 31 decembrie o campanie de prevenție a cancerului de sân „Viitorul depinde de tine. Ia măsuri acum!”.  În fiecare an, furnizorul de servicii medicale private se implică în lupta contra cancerului prin campanii de informare și prevenție pentru cele mai importante afecțiuni cu care se confruntă românii.

Cancerul mamar reprezintă cea mai frecventă formă de cancer întâlnită la femei, cu o incidenţă în România de 8.981 cazuri noi pe an.

„Mai mult de atât se observă că există un trend crescător de la an la an, iar comunitatea medicală trage un semnal de alarmă că în următorii trei ani va depăși 10.000 de cazuri noi depistate în România. Un alt lucru îngrijorător este faptul că din ce în ce mai multe femei tinere se confruntă cu această problemă”, au afirmat reprezentanţii Gral Medical.

În perioada menţionată, în reţeaua de centre Gral Medical, se pot efectua promoțional ecografii mamare bilaterale, plus interpretare, la doar 40 lei. În plus, fiecare pacient primește un voucher cu reduceri de 25% la analize medicale pentru un control suplimentar.