Gral Medical: Nu am încheiat nicio formă de colaborare cu medicul Burnei Gheorghe

17.07.2017

Gral Medical dezmite afirmaţiile apărute online şi pe reţelele de socializare, legate de posibila colaborare cu medicul Burnei Gheorghe. Furnizorul de servicii medicale precizează că nu are secție de ortopedie, dotarea secţiilor existente fiind orientate către chirurgia oncologică, iar tratamentul este ţintit către adulţi şi nu către copii. În plus, Gral Medical nu a încheiat nicio formă de colaborare cu medicul Burnei Gheorghe şi nu are configurat în softul medical servicii medicale şi orar pentru specialitatea ortopedie, acesta este şi motivul pentru care nu se pot face programări prin sistemul propriu de call center sau online de pe site.

“În cadrul spitalului nu oferim intervenţii pe ortopedie la copii sau adulţi, investiţiile efectuate până acum sunt ţintite către servicii de diagnostic şi tratament oncologic. Orice colaborare cu orice medic pe această specializare nu se putea pune în practică, mai ales că nu suntem nici autorizaţi să prestăm astfel de servicii în spitalul nostru”, a declarat fondatorul Gral Medical, Robert Şerban.

De asemenea, compania a mai anunțat că nu are prevăzut pentru anul 2017 nicio investiţie care să fie orientată către deschiderea unui business nou pe specialitatea ortopedie, în ambulatoriu sau în regim de spitalizare de lungă durată.

Pentru perioada următoare, Gral Medical a alocat un buget de investiţii multianual de aproape 5 milioane de euro, o parte din buget va fi alocat începând cu anul 2017 pentru proiecte în provincie, care vor putea deservi oraşe importante şi chiar judeţe, unde nevoia de servicii medicale performante este acută. Politica de dezvoltare a companiei este orientată către analize de laborator, segmentul corporate şi eficientizarea centrelor noi deschise.

 

 

Citiți și despre: