Stiri: Logistica

Melinda-Impex preia companiile Dennymona MG şi Arnew DEN

Grampet Logistics preia Electromontaj Carpați: Anunțul făcut de Consiliul Concurenţei

28.02.2024

Grampet Logistics preia Electromontaj Carpați. Consiliul Concurenţei a anunțat că a autorizat tranzacţia prin care Grampet Logistics S.R.L. intenționează să preia Electromontaj Carpați S.A.

Activitatea companiilor

Grampet Logistics S.R.L. este un furnizor de soluții de transport în Europa și în Asia, care integrează diferite moduri de transport și servicii auxiliare în lanțul logistic, oferind servicii personalizate. Compania este membră a grupului Grampet, activ în principal pe piața serviciilor de transport de mărfuri, cu precădere transport feroviar, și a activităților conexe.

Electromontaj Carpați S.A. are ca obiect principal de activitate lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru electricitate și telecomunicații.

Grampet Logistics preia Electromontaj Carpați. Analiza efectuată

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această tranzacție nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial
normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă. Acest lucru se va realiza după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citește și Invest AG vrea să preia Philoro. Tranzacția, analizată de Consiliul Concurenței