Stiri: Constructii

Grandis Residence a demarat un nou proiect imobiliar pe piața brașoveană

04.09.2015

Un nou proiect imobiliar prinde contur pe piața brașoveană prin intermediul Grandis Residence. Construcția primelor trei clădiri din noul ansamblu rezidențial construit de companie au fost demarate.

Succesul în piața imobiliară prin proiectul Casa Nobel a încurajat investiția și în Grandis Residence. Demarat în urmă cu cinci ani complexul Casa Nobel a fost predat la cheie cu un număr de 205 apartamente.

Pentru proiectul Grandis Residence dezvoltatorii sunt S.C INSIGRA S.RL și S.C B&H APARTMENTS S.R.L. Ca și estimări investitorii în acest proiect imobiliar susțin că valoarea financiară a complexului va atinge aproximativ 10 milioane de euro. În total Grandis Residence va număra 390 de apartamente cu dispunere în 10 clădiri cu regim e înălțime P4. Tipul locuințelor vor fi studiouri, apartamente cu două camere și apartamente cu trei camere. Din totalul celor 10 clădiri 8 aparțin S.C Insigra S.R.L iar două revin S.C B&H Apartments S.R.L. Ansamblul rezidențial brașovean va avea și locuri de joacă, spații verzi, parcări și spații comerciale amenajate.

Grandis Residence este construit în nordul Brașovului, mai exact în cartierul Tractorul, una dintre cele mai atractive zone din punct de vedere imobiliar pentru Brașov. Distanța Grandis Residence față de centrul Brașovului este de doar 7 minute, iar ca și atracții economice și sociale cartierul Tractorul poate fi declarat drept o zonă propice pentru orice persoană care dorește să locuiască în această zonă.

Ca și prețuri apartamentele din cadrul Grandis Residence vor ajunge la: apartamente tip studio, 40,70 mp utili + terasa 4,02 mp: de la 29.500 euro, cu tva inclus, apartamente cu 2 camere, 48,40 mp utili + terasa 4,02 mp: 35.500 euro, cu tva inclus și apartamente cu 3 camere, 64,60 mp utili + terasa 4,02 mp: 47.500 euro, cu tva inclus.

Momentan primele 3 clădiri ale Grandis Residence sunt în construcție, termenul de finalizare al acestora fiind aprilie-august ale anului viitor.