Slide

Stiri: Constructii

Green Court Bucharest are doi chiriaşi noi

10.11.2014

Skanska, dezvoltatorul proiectului Green Court Bucharest, a anunţat că, la doar două săptămâni de la inaugurarea oficială, clădirea are doi noi chiriași. Este vorba de 1 Minute (convenience & hot snacking) și de Best Chef (restaurant).

Astfel, LS Travel Retail România a închiriat peste 73 metri pătraţi în prima clădire a proiectului, unde își va implementa conceptul 1 Minute, începând cu ianuarie 2015.

Celălalt chiriaș este CORPORATE MANAGEMENT EVENTS, o companie românească care deține mai multe restaurante în clădiri de birouri din București, sub brandul „Best Chef”. Compania a închiriat circa 600 metri pătraţi la parterul clădirii A.

„Avem un sfârșit de an foarte bun, având in vedere că anunțăm doi chiriași noi, imediat după inaugurarea primei clădiri din Green Court Bucharest. Aș dori să le mulțumesc pentru că au ales Green Court Bucharest și pentru valoarea adăugată pe care o aduc proiectului prin gama de servicii pe care o oferă. Pentru Skanska, oamenii sunt pe primul plan, iar Green Court Bucharest a fost construit luând în considerare cel mai important bun al oricărei companii: angajații săi. Sunt bucuros că am creat un mediu de lucru în care persoanele pot progresa, pot fi mai sănătoase și mai fericite”, afirmă Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property România.

Prima clădire a Green Court Bucharest oferă un spațiu închiriabil de 19.500 metri pătraţi în 12 etaje și 280 de locuri de parcare. Clădirea este  închiriată în proporţie de 90% de către Orange România și Schneider Electric România, care se vor muta complet până în primăvara anului 2015.