Stiri: Constructii

Green Park Iasi

Green Park Iaşi a primit o finanţare de 5 milioane de euro

11.09.2018

Green Park Iaşi, cel mai mare proiect imobiliar din Iaşi, este finanţat de OTP Bank România. Banca a acordat un împrumut de 5 milioane de euro către Grupul Interdoga GMBH şi Interdoga SRL pentru preluarea unei părţi din ansamblul rezidenţial situat în Iaşi.

În aprilie 2018, cele două companii au anunţat redeschiderea proiectului Green Park Iaşi. Acest lucru era posibil cu ajutorul unui fond de investiţii german.

Green Park Iaşi – OTP Bank preia 181 de apartamente

Creditul dat de OTP Bank România face parte dintr-un proiect ce are în vedere doar preluarea a 181 de apartamente existente.

Restul lucrărilor, mai exact renovarea faţadelor blocurilor existente, refacerea spaţiiilor verzi şi construcţia de noi blocuri, urmează să fie susţinute din surse proprii.

Reprezentanţii OTP România au spus că împrumutul se înscrie în strategia băncii.

„Suntem onoraţi să suţinem dezvoltarea celui mai mare ansamblu rezidenţial dintr-o zonă cu perspective de dezvoltare, precum Iaşi. Finanţarea acordată proiectului Green Park Iaşi se regăseşte în strategia noastră de a ne implica în proiecte imobiliare care pot contribui la creşterea economiei locale”, a declarat Bogdan Teodorescu, Corporate Network Director OTP Bank România.

Green Park Iaşi – un centru rezidenţial modern şi accesibil

De asemenea, Yusuf Capan, Interdoga SRL, spune că Green Park Iaşi este cel mai ambiţios proiect demarat în acest oraş. Este un centru rezidenţial modern şi accesibil.

„Eforturile noastre au fost susţinute de un partener puternic şi de încredere, precum OTP Bank România, care ne-a acordat sprijinul financiar de care am avut nevoie”, a declarat Yusuf Capan.

Green Park Iaşi – 750 de apartamente

Green Park Iaşi este situat strada Fântânilor nr. 61 din Iaşi. Ansamblul cuprinde o suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi. Per total, proiectul include peste 750 de apartamente, plus alte blocuri care urmează a fi construite.

Citeşte şi TeraPlast aplică pentru ajutorul de stat pentru stimularea investițiilor majore. Ce proiecte are compania?