Stiri: Constructii

Greenfield Copou

Greenfield Copou, o investiţie de 130 milioane de euro

16.05.2021

Greenfield Copou. Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor se extinde şi la Iaşi. Compania a anunţat că va dezvolta unul dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale din regiune, Greenfield Copou. Proiectul este estimat la 130 milioane de euro.

Lucrările vor începe anul acesta, cu termen de finalizare în 2024. Proiectul va fi construit în două faze.

Aşadar, proiectul Greenfield Copou va fi demarat în a doua jumătate a anului şi este proiectat pentru a obţine certificarea BREEAM Excellent.

Greenfield Copou va cuprinde 1.096 apartamente

Amplasat în zona Copou, proiectul va cuprinde 1.096 apartamente, dispuse în blocuri cu regim redus de înălţime (2S+P+5E). În acest moment sunt disponibile la vânzare unităţile din prima fază de construcţie, la un preţ special de la 1.270 de euro pe metru pătrat construit, fără TVA.

Modelul urmăreşte proiectul Greenfield Băneasa, din Bucureşti. Astfel, 42% din suprafaţa terenului pe care se dezvoltă ansamblul va fi alocată spaţiilor verzi, asigurând zone de relaxare şi spaţii de joacă pentru copii. Are şi parcare exclusiv subterană, locuri de parcare pentru biciclete, dar şi staţii de încărcare pentru maşinile electrice.

„Ne angajăm să construim un proiect sustenabil, care să le aducă beneficii considerabile locuitorilor, să ofere un mediu înconjurător mai sănătos şi să se integreze armonios în zona Copou”, a declarat Tinu Sebeşanu, CEO Impact Developer&Contractor.

Citeşte şi Rezultate Impact Developer & Contractor: Creştere de 29,4% a veniturilor în 2020