Stiri: Social

GRILLFEST 2024

GRILLFEST 2024: Programul evenimentului

10.05.2024

GRILLFEST 2024. Cel mai mare festival de barbeque din Europa revoluționează cultura barbeque din România! Peste 50.000 de participanți sunt așteptați pe 10, 11 și 12 mai la Lagoo Snagov, unde se vor întâlni cu 200 de chefi din 10 țări. Pe parcursul celor 3 zile, vizitatorii vor avea parte de un festival de gusturi din jurul lumii, show-uri de live cooking, concursuri, activități pentru copii și concerte live. Accesul în cadrul festivalului are loc începând cu ora 11:00, iar distracția continuă până la ora 23:00 în fiecare zi.

Festivitatea de deschidere

Vineri, 10 mai, la ora 12:00 are loc festivitatea de deschidere GRILLFEST 2024 și deschiderea oficială a sezonului de barbeque. Programul la scena principală continuă cu clasa de fitness pentru copii, masterclass de măcelărie, concursul “All You Can Eat – Burger Edition” dedicat tuturor participanților la festival, urmat de concertele live susținute de Loredana & Agurida și Diana Matei & Taraful Cleante.

GRILLFEST 2024. Competiția artizanilor făuritori de cuțite

Sâmbătă, 11 mai, scena principală găzduiește o premieră: Blade Masters – competiția artizanilor făuritori de cuțite în cadrul căreia 8 maeștri se vor întrece în probe de anduranță și finețe în fața publicului. Pe aceeași scenă urmează concursul “All You Can Eat – Hotdog Edition”și concertele live susținute de Puya și Concert Connect-r.

Concursul “All You Can Eat – Mix Grill Edition”

Duminică, 12 mai, scena principală găzduiește finala Blade Masters urmată de blade show-ul susținut de marele câștigător, concursul “All You Can Eat – Mix Grill Edition”, iar ziua se încheie cu Damian Drăghici & Brothers și Viorica & Taraful Clejanilor.

Pe toată perioada festivalului, vizitatorii vor avea parte de muzică și distracție cu concerte live la scena principală, DJ sets la scena VIP Grillxperience by KAYO și mix-uri Love BBQ Music la BBQ MIX Stage, clase de fitness în aer liber și plimbări cu yachtul pe Lacul Snagov.

Program special pentru copii

Copiii au parte de un program special alături de îndrăgitele personaje Masha & Ursul în parcul de distracții cu tobogane gonflabile, trambuline și masinuțe electrice. De asemenea, în cadrul festivalului vor avea loc o serie de activități sportive pentru copii la arena de box și arte marțiale și la scena principală unde ei vor putea participa la clase de fitness.

Barbeque Wheel

Călătoria cultural-culinară continuă la Barbeque Wheel unde vor avea loc în fiecare zi CROCOWHEEL Brazilian Churrasco show cu Chef Paizao și Argentinian Asado BBQ show, iar în cele 8 zone de barbeque vor avea loc show-uri live utilizând tehnici de grill și produse de BBQ exclusiviste, degustare de Pălincă, Vin, Bere – marca „doboRât”, degustare de (Probabil) Cei mai buni cârnați din Transilvania și degustare de purcel copt întreg.

Artisan Knifes Demo

În zona dedicată artizanilor, publicul va putea participa la Artisan Knifes Demo, expoziție și demonstrații cu păsări de pradă și show cooking in the wild, iar în Professional Grill Area vor putea afla mai multe despre echipamentele profesionale și accesoriile de barbeque.

VIP GRILLXPERIENCE by KAYO

Nu în ultimul rând, VIP GRILLXPERIENCE by KAYO invitații vor avea parte în fiecare zi de carving show și degustare Jamón de Bellota Cinco Jotas cu Daniel Gorgu, BBQ Show și degustare cu Orlando Zaharia, Fresh off the grill – degustare BBQ Carousel și degustare de vin marca Aurelius cu sommelier, totul în atmosfera întreținută de către DJ Albwho și DJ Alin Drăgan (vineri), DJ Edd și DJ Andrei Zipis (sâmbătă), DJ Deny și DJ Andrei Niculae (duminică).

GRILLFEST 2024. Program integral

 

Citești și Provocările companiilor din Europa Centrală și de Est care se extind la nivel global