Stiri: Companii

GROHE

Grohe AG are o nouă conducere

18.07.2019

Grohe AG are o nouă conducere. Thomas Fuhr (foto) a fost numit noul Director General, iar Jonas Brennwald preia funcția de Director General Adjunct. Decizia a fost luată de Consiliul de supraveghere al companiei.

De asemenea, Michael Mager, Director Executiv Resurse Umane & Organizare, și Stefan Gesing, Director Financiar rămân membri ai consiliului director al GROHE.

Numirile intră în vigoare imediat.

Grohe AG. Demisii

Măsurile au venit ca urmare a demisiei lui Michael Rauterkus din funcția de Director General al GROHE și Director General al LIXIL Water Technology EMENA.

„GROHE poate privi înapoi către o evoluție remarcabilă. Ne adaptăm structura organizațională pentru a asigura o creștere continuă în regiunea EMENA. Sunt foarte încântat să îl anunț pe Thomas Fuhr ca noul CEO al GROHE. Este un lider de succes și cu experiență în Operațiuni și Tehnologie și va contribui la integrarea activelor de producție și tehnologie ale GROHE în amprenta globală LIXIL „, spune Bijoy Mohan, Director General al LIXIL International.

Grohe AG. Creșterea afacerii

Pe lângă aceste modificări în board-ul companiei, Jonas Brennwald este numit în funcția de Director General Adjunct al Grohe AG și Director General al LIXIL Water Technology în EMENA. Acesta va fi responsabil pentru creșterea afacerii GROHE în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, folosindu-se de capacitățile, activele și brand-urile globale ale LIXIL.

„Sunt foarte bucuros să îl avem pe Jonas în echipa de lideri GROHE și să conducă LIXIL Water Technology în regiunea EMENA. El va lua parte la continuarea creșterii GROHE „, spune Mohan. „Un aspect important va fi aprofundarea relațiilor noastre cu clienții și o mai bună utilizare a potențialului vast al rețelei noastre în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord”.

GROHE reprezintă un brand de renume mondial pentru soluții complete de baie, bucătărie și accesorii. Compania deține peste 6.000 de angajați, dintre care 2.400 se află în Germania.

Citește și Magazinul Anului în E-Commerce 2019. Câte magazine participă la concurs?