Stiri: Finante

Groupama, asigurătorul oficial al lotului COSR, la Jocurile Europene de la Baku

18.06.2015

Groupama Asigurări este asigurătorul oficial al lotului Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) participant la prima ediție a Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan. În intervalul 12-28 iunie 2015, o delegație formată din 224 de persoane dintre care 147 de sportivi, 83 de băieți și 64 de fete, oficiali, antrenori sau medici, va reprezenta România în competiția din capitala Azerbaidjanului. Fiecare membru al delegatiei beneficiază de asigurare de călătorie și viață, oferite de Groupama

„Încă din 2012 promovăm alături de COSR valori precum performanța, solidaritatea, proximitatea și responsabilitatea, construind împreună un parteneriat durabil pentru a le oferi sportivilor români olimpici un cadru sănătos și sigur pentru performanță. Pentru un asigurător, prevenirea riscurilor este esențială pentru dezvoltarea unui business sănătos, iar analogia poate fi extinsă și la nivel de individ. Pentru noi, prevenția este un principiu de bază, astfel că dezvoltăm parteneriate care să vina în sprijinul practicării și promovării sportului, esențial pentru o viață sănătoasă”, a spus Georgiana Miron, director Marketing și Comunicare Groupama Asigurări.

Asigurări în cadrul parteneriatului semnat în urmă cu mai mult de 3 ani.  Printre riscurile acoperite de poliță se numără: cheltuielile medicale, cheltuielile medicale de urgență, spitalizarea sau tratamentul dentar.

„Comitetul Olimpic și Sportiv Român continuă tradiția cu Groupama în ceea ce privește asigurarea sportivilor români participanți la competițiile olimpice. Iată că și la prima ediție a Jocurilor Europene de la Baku, Groupama, în calitate de asigurător oficial, preia toate riscurile la care ar putea fi expuși sportivii români în competiția de la Baku, astfel încât aceștia să se concentreze doar la lupta pentru o medalie” , a spus Alin Petrache, președinte COSR.

Pentru a aduce publicul cât mai aproape de sportivii participanți la Jocurile Europene de la Baku,  Groupama va asigura un canal de comunicare neconvențională între lotul olimpic și publicul din România.