Stiri: Companii

Finanțarea proiectelor europene

Grupul Celox preia producătorul de mâncare gătită Via-Trend

22.06.2021

Grupul Celox preia producătorul de mâncare gătită Via-Trend. Consiliul Concurenței a anunţat că a autorizat tranzacția prin care grupul Celox preia Via-Trend S.R.L., prin intermediul companiei Via Trend Ready Meals S.R.L. Instituţia a constatat că această tranzacție nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei.

Grupul Celox cuprinde societăţi de tip holding financiar

Grupul Celox cuprinde societăţi de tip holding financiar, înregistrate atât în România, cât şi în străinătate, care desfășoară activităţi în domenii precum producţia şi comercializarea materialelor de construcţii, servicii de consultanţă în afaceri şi management, servicii financiare, servicii medicale.

Via Trend este activă în România în domeniul producției de produse alimentare – mâncăruri gătite, gata preparate, destinate consumului imediat (ready-meal).

Via Trend Ready Meals este o societate vehicul, creată pentru scopul realizării tranzacției.

Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această tranzacție nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă. Acest lucru se va realiza după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citeşte şi Consiliul Concurenţei: Aaylex System poate să preia compania Banvit Foods