Stiri: Energie

Grupul Enel are un nou director de comunicare

30.10.2014

Grupul Enel are un nou director de comunicare, Ryan O’Keeffe fiind numit în această funcţie. Înainte de a se alătura Enel, acesta a lucrat pentru Finsbury, o companie internațională lider de consultanță în comunicare, unde a oferit consultanță unor companii importante din întreaga lume.

Ryan O’Keeffe a acumulat experiență importantă în comunicare financiară și relația cu investitorii, comunicare internă, managementul crizei și investigații de reglementare. În cadrul Enel, acesta va conduce Identitatea brandului Grupului, comunicarea internă și relațiile cu presa, la nivel internațional.

El a absolvit Universitatea din Edinburgh în anul 2002, cu o diploma în limbi moderne. Vorbește trei limbi europene, inclusiv italiana. După ce a obținut o diplomă postuniversitară în Management la Universitatea Witwatersrand din Johannesburg, O’Keeffe s-a alăturat UBS Investment Bank, biroul din Africa de Sud, înainte de a se muta la Londra, unde a lucrat în echipe de M&A și Leveraged Finance. În 2006 s-a alăturat Finsbury. În 2009 s-a mutat la biroul  Finsbury din New York, unde a lucrat timp de trei ani, inclusiv la fuziunea din 2001 a Finsbury cu Robinson, Lerer & Montgomery din SUA.