Slide

Stiri: Energie

Rezultate MOL trimestrul III din 2021.

Grupul MOL a cumpărat benzinăriile ENI

02.02.2015

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 6 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Grupul MOL a finalizat achiziția ENI România, companie care include o rețea de 42 de benzinării, ceea ce va consolida semnificativ poziția MOL pe piața din România. Elementele de identitate specifice mărcii MOL vor fi introduse în scurt timp în stațiile preluate.

„Această tranzacție contribuie în mod semnificativ la atingerea obiectivului Grupului MOL de a-și spori cota de piață și acoperirea în regiunea Europei Centrale și de Est și în special în România. Suntem hotărâți să dezvoltăm pe termen lung operațiunile din această țară. Căutăm permanent modalități de a îmbunătăți experiența clienților și de a le oferi o gamă extinsă de produse, pe lângă portofoliul de carburanți”, a declarat Lars Höglund, Senior Vice-Presidental diviziei de Retail a Grupului MOL.

Ca urmare a integrării benzinăriilor achiziționate, Grupul MOL va ajunge în 2015 la o rețea de aproximativ 200 de unități în România. După ce operațiunea de introducere a elementelor specifice mărcii MOLîn cadrul benzinăriilor achiziționate va fi încheiată cu succes, Grupul MOL va continua să ofere șoferilor din România servicii de calitate, ca de exemplu programul de loialitate MultiBonus. În plus, companiile vor avea la dispoziție carduri de carburant acceptate într-o rețea extinsă, în special în sudul României.

„MOL România are un model de afaceri construit în jurul clienților săi, iar în ultimii ani am reinvestit în mod permanent cea mai mare parte a profitului obținut atât în extinderea rețelei, câtși în îmbunătățirea serviciilor și a competențelor echipei noastre. Obiectivul nostru principal este ca durata procesului de trecere la marca MOL să fie redusă și să punem la dispoziția clienților, cât de repede posibil, produse și servicii de calitate înaltă în benzinăriile nou-achiziționate”, a declarat Kinga Daradics, Country Chairman & CEO MOL România.

Ca urmare a finalizării tranzacției, ENI România va fi redenumită MOL Retail Comerț SRL începând cu 2 februarie 2015. Ulterior, această companie va fuziona cu MOL România.