Stiri: IT&C

Grupul Teamnet, desemnat Campion Național la European Business Awards

08.09.2014

Grupul Teamnet a fost desemnat Campion Național pentru România  în cadrul competiție European Business Awards. În plus, compania este singura din țara noastră care a fost nominalizată la categoria “The BP Target Neutral Growth Strategy of the Year”.

Competiția europeană se află la cea de-a opta ediție și a atras anul acesta peste 24.000 de concurenți din mediul de business, companii cu activități în 33 de țări europene.

Per total, 709 de organizații din toată Europa au fost desemnate Campioni Naționali și au intrat în cea de-a doua etapă a competiției, dintre care 10 sunt din România.

Principalele criterii de selecție a Campionilor Naționali sunt succesul dovedit prin performanțele financiare și de business, inovația și etica în afaceri.

Teamnet a înregistrat o dezvoltare accelerată raportând o cifră de afaceri de 71 milioane euro pentru 2013, în creștere cu 35% față de rezultatele de peste 53 milioane euro înregistrate în anul precedent.

Progresul se datorează pașilor importanți făcuți de Teamnet în ultimii ani către transformarea într-un grup regional axat pe dezvoltarea de proiecte de anvergură, cu impact major asupra societății.

Totodată, inovaţia stă la baza activităților Teamnet, compania investind peste 10% din cifra de afaceri în proiecte de cercetare şi dezvoltare.

“Suntem onorați să reprezentăm România la European Business Awards, în calitate de Campion Național al României. Teamnet a făcut pași strategici importanți în ultimii ani pentru evoluția fiecărei companii din grup, a industriei locale de IT&C și a întregii societăți, aspirând mereu către inovație. Nominalizarea Europen Business Awards la categoria “The BP Target Neutral Growth Strategy of the Year” pentru creșterea accelerată a grupului și rezultatele excepționale ne confirmă potențialul Teamnet atât în România, cât și în regiune, și ne dă încredere să continuăm cu planuri la fel de ambițioase și obiective remarcabile și în următorii ani. Planurile noastre strategice pentru următorii patru ani se vor concentra pe extinderea pe piețe internaționale importante, în care putem dezvolta proiecte de anvergură și să inovăm continuu, în folosul societății”, a afirmat Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group.