Stiri: Stiri

GSK Consumer Healthcare România are un nou manager general

13.11.2013

Helen Tomlinson, în vârstă de 36 de ani, a preluat funcţia de general manager al GSK Consumer Healthcare  pentru România şi ţările Adriatice, cu sediul în Bucureşti. Fostul general manager Consumer Healthcare, Victor Geus, a fost numit general manager Consumer Healthcare Canada.

Astfel, începând cu luna august 2013, Helen Tomlinson este responsabilă de dezvoltarea operaţiunilor desfăşurate de companie în România şi în celelalte 4 ţări din grup. În total, aceasta coordonează activităţi ce ajung la o valoare de 44 milioane euro şi o echipă formată din 100 de oameni.

Cetăţean englez, Helen Tomlinson s-a alăturat GSK Nutritional Healthcare în aprilie 2006, în calitate de Category Controller pe segmentul Out of Home din Marea Britanie şi Irlanda.

După perioada petrecută în Category Management, ea a deţinut mai multe poziţii în vânzări, printre care Foodservice and Field Sales Director, continuând apoi ca Channel Director.

GSK Consumer Healthcare România şi ţările Adriatice este formată din următoarele ţări: România, Slovenia, Croaţia, Bosnia şi Republica Moldova.

GSK – una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, al cărei portofoliu are la baza o semnificativă activitate de cercetare şi dezvoltare.