Slide

Stiri: Sanatate

GSK România are un nou Corporate Affairs & Communication Manager

07.04.2015

Petru Grădinariu a preluat, începând cu 1 aprilie, conducerea departamentelor Comunicare și Relaţii Guvernamentale, în cadrul GSK România. Acesta se alătură astfel Consiliului Director GlaxoSmithKline (GSK) România și coordonează domeniile Corporate Affairs, Market Access, Public Health și PR & Comunicare.

În acest rol, Petru Grădinariu va fi responsabil de elaborarea strategiei pentru îmbunătăţirea accesului pacienţilor la medicamentele GSK, precum şi de coordonarea şi implementarea strategiei privind relaţionarea cu partenerii externi la nivelul autorităţilor şi al asociaţiilor profesionale din care GSK face parte.

În același timp, în rolul de Communication Manager, Petru va fi responsabil de elaborarea și implementarea strategiei de CSR și comunicare pentru GSK în România.

Anterior, Petru a ocupat funcţia de Business Unit Manager Farmacii în cadrul GSK Pharma.

Din anul 2011, a acceptat provocarea de a prelua rolul de Business Unit Manager Farmacii, în cadrul GSK România, divizia Pharma. În ultimii 4 ani, Petru a coordonat activităţile de marketing și vânzări pentru tot portofoliul GSK în farmacii, spitale și clinici private și a condus cu succes echipa de Reprezentanţi Medicali în implementarea strategiei locale a GSK.