Stiri: Sanatate

GSK România are un nou director de HR

11.08.2014

GSK România are un nou director de resurse umane, Luana Crivăţ preluând această funcţie. Acesta deţine o experienţă de peste 8 ani în industria farmaceutică şi s-a alăturat companiei în anul 2006, ca Reprezentant Medical.

Doi ani mai târziu, ea a intrat în echipa de Resurse Umane, ca HR Executive, poziţie în care a avut printre priorităţi coaching-ul de dezvoltare a managerilor.

Din iunie 2010, Luana Crivăţ şi-a continuat cariera ca Regional Sales Manager, poziţie din care s-a concentrat pe dezvoltarea propriei echipe de vânzări, accelerând astfel propriile capabilităţi de dezvoltare a oamenilor.

Un an mai târziu, aceasta a revenit în echipa de HR, în funcţia de HR Manager al diviziei Pharma, având o contribuţie importantă în formarea unei culturi de înaltă performanţă, precum şi în strategia de dezvoltare a angajaţilor GSK România.

În noul său rol, Luana Crivăţ are printre obiectivele-cheie managementul talentelor şi construirea de capabilităţi strategice în organizaţie, continuând să susţină înalta performanţă în companie.

Luana îi succede în funcţie Iuliei Dobriţoiu, care a fost numită în funcţia de HR Business Leader Middle East and Africa Supply Chain (reţeaua de producţie a GSK), fiind membru al echipei de leadership pentru supply chain în Orientul Mijlociu şi al echipei de HR din Europa şi EMAP (pieţele emergente şi Asia Pacific).

“La nivelul întregii organizaţii, oamenii şi dezvoltarea acestora sunt cele două priorităţi strategice, iar agenda mea gravitează în jurul celor două, alături de crearea unei culturi a înaltei performanţe. În acest mod ne asigurăm că avem în organizaţie oamenii potriviţi şi că, atât fiecare în rolul său cât şi împreună, ca echipă, putem contribui la crearea unui sistem de sănătate performant, în linie cu obiectivul nostru la nivel local – acela ca, prin tot ceea ce facem, să contribuim la creşterea speranţei de viaţă a românilor.”, a afirmat Luana Crivăţ, Director de HR al GSK România.