Stiri: Constructii

Guardian Glass

Guardian Glass deschide o nouă linie de producție

15.05.2019

Guardian Glass anunță că deschide o nouă linie de producție de sticlă laminată în fabrica din Orosháza, Ungaria. Noua linie va răspunde cererii în creștere pentru produsele din sticlă laminată.

Guardian Glass. Creșterea cererii

Per total, Guardian Glass a investit în noua linie de producție de sticlă laminată pentru a susține creșterea cererii de sticlă laminată din Europa. Linia de ultimă generație produce atât sticlă laminată standard, cât și peliculizată, precum și produse speciale precum sticla laminată cu folie acustică, cu grosimi mari, acoperită și colorată.

Creșterea cererii de sticlă laminată este impulsionată de trei tendințe pe termen lung:

• reglementările la nivel național în Europa impun utilizarea sticlei în condiții de siguranță într-un număr din ce în ce mai mare de ferestre și aplicații interioare, cazuri în care sticla laminată reprezintă soluția cea mai eficientă

• dorința de a avea cât mai multă lumină naturală în clădiri impulsionează tendința către ferestre mai mari, mai eficiente din punct de vedere energetic, fapt care necesită utilizarea sticlei laminate pentru o rezistență mecanică și o securitate mai ridicată

• creșterea generală a cererii de reducere a zgomotului în cazul clădirilor rezidențiale și comerciale a intensificat utilizarea sticlei laminate acustice.

Guardian Glass. Ce spune conducerea companiei?

„La Guardian, credem că rolul afacerilor este acela de a contribui la îmbunătățirea vieții oamenilor. Sticla este esențială pentru atâtea nevoi umane. Dorința pentru un spațiu de locuit confortabil, cu lumină naturală, nu va fi diferită în următorii 50 de ani și nevoia de a proteja sau de a conserva ceva ce vom putea vedea în continuare, de asemenea, nu se va schimba.Acest lucru, împreună cu transformarea a tot mai multor ferestre rezidențiale de la sticlă dublă la cea triplă, va duce la o creștere a cererii de sticlă din Europa în următorii ani „, a declarat Guus Boekhoudt, Vicepreședinte Guardian Glass și Managing Director Guardian Europe s.à rl.

Guardian Glass. 150 de milioane de camioane de sticlă laminată pe lună

Noua linie complet automatizată produce deja 150 de camioane de sticlă laminată pe lună. Produsele ajung, în primul rând, către clienții din Ungaria, România și țările balcanice.

Noua investiție reprezintă, de asemenea, o continuare firească a unei schimbări inițiate de către Guardian Glass în anul 2016, care a prevăzut o trecere de la producția standard de sticlă clară float la alternativa cu cea mai mare transmisie luminoasă de la Guardian, Guardian ExtraClear®, pentru a veni în întâmpinarea nevoii în creștere de mai multă lumină naturală în clădiri.

Pe lângă fabrica din Orosháza, Guardian Glass deține fabrici și în Częstochowa, Polonia; Thalheim, Germania; Ryazan și Rostov, Rusia, din cele 10 fabrici de sticlă float europene.

Citește și Bacalaureat 2019. Încep probele pentru olimpici și sportivi!