Stiri: IT&C

Atacuri cibernetice

“HackITall” are loc în perioada 19-20 martie

19.02.2016

În perioada, 19-20 martie, Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC) va organiza evenimentul “HackITall” , în perioada 19- 20 martie. Acesta va avea loc în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare, fiind o combinația perfectă între un eveniment social și un eveniment de coding.

Scopul “HackITall” este de aduce în contact direct specialiștii din domeniul IT&C cu studenții facultății de Automatică și Calculatoare, dar și cu cei din Universitatea Politehnica București, Facultatea de Cibernetică (ASE) și Facultatea de Matematică și Informatică(UB).

Studenții vor trăi, pentru 24 de ore, experiența de a lucra sub presiune și de a avea un deadline stabilit de o companie. Astfel, acestora li se oferă posibilitatea de a-și promova și îmbunătății competențele tehnice, de a beneficia de oportunitățile oferite de către partenerii IT&C, fie că este vorba de posibile angajări, un intership sau de o bursă.

„HackITall va fi un maraton de concentrare și muncă intense, cu scopul final de a veni cu o soluție simplă la o problemă complexă într-o limită de timp”, au afirmat reprezentanţii LSAC.

Domenii prezente în cadrul HackITall:

– Baze de date
– Sisteme de operare – Linux
– OOP – Java, C++
– Automatizări
– Front-end
– Back-end
– Aplicații mobile

Conform acestora, dezvoltarea abilităţilor profesionale reprezintă un aspect esențial în viața studenților, acest eveniment constituind o oportunitate de extindere a comunității tech mondiale și, implicit, de interacționare și îmbogățire a cunoștințelor IT.