Häfele deschide un nou centru logistic pentru Europa

02.08.2018

Häfele, compania de feronerie și sisteme electronice de control al accesului, a anunţat că deschide un al doilea centru logistic în Lehrte, în apropiere de Hanovra. Astfel, plecând de la extinderea planificată pentru anii următori, compania trasează o nouă traiectorie strategică, pentru o mai bună deservire a consumatorilor.

Centrul de distribuție existent din Wolfsberg din Nagold și noul depozit din Lehrte, care va fi lansat la începutul verii anului următor, reprezintă elemente integrante ale noii strategii europene în domeniul logisticii companiei.

La ora actuală, grupul Häfele operează cu 52 de locații de logistică în întreaga lume.

„Cu această investiție, începem o extindere continuă a serviciilor și a gamelor noastre de produse în Germania și în țările europene vecine. Prin urmare, ne pregătim pentru o aprovizionare chiar mai bună și mai rapidă pentru clienții noștri din țările europene și pentru creşterea competitivităţii grupului Häfele în Europa” a declarat CEO Hafele, Sibylle Thierer.

Ambele centre de distribuție vor fi aprovizionate cu o gamă completă de produse. Noua locație oferă condițiile optime pentru accesibilitate și legături de transport, însă, tot aici, compania a deținut cu succes un birou de vânzări ce a creat relații excelente cu clienții din Hanovra, în decursul a multor ani. Centrul de distribuție din Hanovra va livra clienților Häfele din nordul Germaniei, Benelux, Olanda, Danemarca și Scandinavia, începând cu vara anului 2019.

Aşadar va fi creat mai mult spațiu pentru noile game de produse și servicii, în centrul de distribuție Nagold, principala responsabilitate a acestuia fiind sudul Germaniei, Franța, Austria, Elveția, sudul și estul Europei și restul lumii. În viitorul apropiat, modernizările și optimizările sunt planificate și în Nagold, unde este vizată și extinderea depozitului.

Pentru noua strategie de dezvoltare a companiei la nivel european, Häfele a planificat investirea a câtorva zeci de milioane de euro în următorii ani.

 

 

 

 

Citiți și despre: