Stiri: Constructii

HAGAG Development Europe anunţă un nou proiect rezidenţial

19.06.2018

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe se menține în clasamentul celor mai activi jucători din sectorul imobiliar din România, anunțând un nou proiect pe piața apartamentelor de lux din București: H Eliade 9 Residence.

H Eliade 9 Residence va fi dezvoltat în cartierul Primăverii, chiar pe Bd. Mircea Eliade, pe un teren de 2.000 mp. Proiectul va avea o suprafața totală construită de aproximativ 6.000 mp construiți. Ansamblul va beneficia de un regim de înălțime de S+P+4+5R și va găzdui 35 de apartamente exclusiviste, deservite de 70 de locuri de parcare subterane și supraterane. La momentul actual, 25% din unități sunt deja rezervate.

“Suntem încrezători în abilitatea pieței din România de a atrage investiții în sectorul imobiliar, și suntem, totodată, conștienți că proprietățile imobiliare trebuie să se alinieze tendințelor actuale. În baza acestor considerente, ne-am propus să ne concentrăm pe livrarea de proiecte care să acopere atât segmentul de rezidențial, cât și cel de clădiri de birouri. Adiacent proiectelor în derulare, plănuim noi dezvoltări și ne menținem, în continuare, interesul în zona proiectelor de lux, adăugând H Eliade 9 Residence în portofoliul nostru”, a declarat Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

Situat într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, noul proiect al Hagag Development Europe este cel de-al treilea dedicat segmentului rezidențial. În plus, acesta este cel de-al doilea proiect al companiei în zona rezidențială de lux. Actualmente, H Eliade 9 Residence se află în faza de proiectare, iar finalizarea lucrărilor este planificată pentru 2020.

Încă din anul 2003, Hagag Group s-a concentrat pe implementarea și livrarea de proiecte rezidențiale premium, fiind recunoscut drept cel mai mare dezvoltator de apartamente de lux din Israel. Implicarea Hagag Development Europe în sectorul imobiliar din România aduce acestuia un plus de valoare prin intermediul fiecărui proiect livrat.

Compania va continua investițiile în proiecte de lux, vizând, în special, segmentul de rezidențial, dar și piața de birouri. Portofoliul companiei pe plan local include, la momentul actual, cinci proprietăți: două terenuri în zona Pipera, un teren în zona Primăverii și două clădiri situate pe Calea Victoriei.