Hanner România are un nou Country Manager

15.02.2018

Hanner România anunţă schimbări de management, în contextul noii dinamici a portofoliului companiei și a evoluției echipei pe piața locală. Astfel, Mindaugas Valuckas preia funcţia de Country Manager Hanner Romania, poziţie deţinută anterior de Silviu Grigorescu.

Compania a finalizat recent vânzările pentru THE PARK, un proiect rezidențial cu 460 de apartamente, o investiție în valoare de peste 40 milioane de euro. În plus, Hanner a început lucrările de construcție pentru o dezvoltare imobiliară mixtă, alcătuită din patru monumente, clădiri noi și spații publice, într-un efort de restaurare și transformare a fostei fabrici de bere Grivița.

Investițiile companiile în ţara noastră se ridică la peste 100 de milioane de euro. La ora actuală, toate eforturile companiei se concentrează asupra proiectului de restaurare a fabricii de bere, denumit FOSTA FABRICĂ. În plus, compania se află și în căutare de noi oportunități de investiții.

„Am intrat pe piața locală cu proiecte rezidențiale de mari dimensiuni. Pentru viitor avem în vedere proiecte imobiliare mixte, cu impact mare pentru comunitate, cu zone de co-working, spații comerciale și publice pe care vom continua să le administrăm și după finalizarea proiectului. Componenta rezidențială va fi în continuare prezentă”, a declarat Mindaugas Valuckas, CEO & Member of the Board Hanner Group OU și CEO Hanner România. „Există loc pentru inovație în domeniul imobiliar și planificăm crearea și exploatarea segmentelor de piață care nu sunt încă în centrul atenției pentru mulți dintre jucători, aducând o nouă viziune pentru un București care este mai mult decât pregătit să primească proiecte îndrăznețe și de calitate”, a adăugat Mindaugas Valuckas.

Mindaugas Valuckas este, în acest moment, CEO & Member of the Board Hanner Group OU, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Lituania, având o experiență de peste 16 ani în Europa Centrală și de Est.

Silviu Grigorescu a făcut parte din echipa Hanner România pentru mai bine de 10 ani. Activitatea acestuia a fost esențială pentru dezvoltarea operațiunilor companiei în București.

“Am câștigat o experiență valoroasă în domeniul imobiliar alături de o echipă foarte tânără și creativă. Sunt dornic să folosesc această experiență în noi proiecte personale, activând în același timp ca membru al echipei Hanner România. Sunt mândru că am contribuit la dezvoltări inovatoare, cum ar fi proiectul THE PARK și la implementarea viziunii FOSTA FABRICĂ și aștept cu nerăbdare să continui colaborarea cu Hanner”, a declarat Silviu Grigorescu.

 

 

Citiți și despre: