Stiri: Companii

Heading for the Future 2022

Heading for the Future 2022: Cum te poți înscrie la acest eveniment?

24.10.2022

Heading for the Future 2022. AIESEC oferă o oportunitate importantă pentru cei care vor să își dezvolte o carieră! Heading for the Future este un eveniment organizat de AIESEC în București. Evenimentul a fost lansat anul trecut, aflându-se acum la cea de-a doua ediție, din inițiativa de a ajuta studenții în descoperirea domeniului ideal pentru ei și pentru a le oferi un punct de plecare în construirea carierei lor.

”Ești student și nu ți-ai descoperit încă vocația? Fă primul pas în formarea carierei tale și înscrie-te la Heading for the Future!”, anunță organizatorii.

Heading for the Future 2022. De ce ar trebui să te înscrii?

Pentru că dacă nu ți-ai descoperit încă pasiunea, aici cu siguranță vei ști care este drumul pe care vrei să începi în cariera ta, și ai ocazia să testezi domeniile de interes într-un mediu practic, profesional.

Workshop-urile vor aborda teme precum: marketing, finances, HR, comunicare & vorbit în public și nu numai, acestea fiind susținute de reprezentanții experimentați ai companiilor din România sau de oameni cunoscuți din social media.

Evenimentul începe pe data de 7 noiembrie 2022

Evenimentul începe pe data de 7 noiembrie și constă în sesiuni practice ce se vor desfășura pe o durată de 4 săptămâni.

”Dacă ți-am atras atenția și ești pregătit să faci primul pas către succes, înscrie-te completând formularul de mai jos și hai să ne construim viitorul împreună pe https://bit.ly/H4TFBU22PR”, conform AIESEC.

Durata: 4 săptămâni (7 noiembrie – 7 decembrie)
Frecvența: 2/3 workshop-uri de 1-2 ore pe săptămână
Domenii: Marketing, administrarea & dezvoltarea afacerilor, finanțe, resurse umane
Taxa de participare: 75 RON
Vârstă: între 18-30 ani

Citeşte şi Programul FUTURE – Construiește cu pasiune. Povestea studenţilor care au reuşit să îşi creeze o carieră