Hedone Cafe rezultate 2018

Hedone Cafe, afaceri în creștere

13.03.2019

Hedone Cafe anunță o creștere de 36% a cifrei de afaceri, în 2018. Singurul producător român de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei a încheiat anul trecut cu afaceri de 5 milioane de lei.

Hedone Cafe rezultate 2018. Extinderea la nivel național

Rezultatul reflectă creșterea organică, de la an la an. Motoarele creșterii businessului în 2018 au fost:

  • extinderea prezenței companiei la nivel național
  • diversificarea portofoliului cu noi categorii de clienți
  • dezvoltarea de noi parteneriate atât la nivel național, cât și internațional.

Hedone Cafe rezultate 2018. Un an foarte bun

„Anul trecut a fost unul foarte bun pentru businessul nostru, iar parteneriatele naționale și internaționale pe care le-am dezvoltat au contribuit semnificativ la procesul de creștere a afacerii, nu doar din perspectiva financiară, ci și din cea a consolidării imaginii companiei noastre de partener solid. Dintre parteneriatele de anul trecut pe piețele externe, suntem foarte mândri de cel cu Nice Korea, în urma căruia aparatele profesionale Hedone Cafe sunt distribuite în toată Asia.” declară Dan Barbu, CEO Hedone Cafe.

Hedone Cafe rezultate 2018. Noi produse

Dacă 2018 a fost unul al consolidării parteneriatelor externe și locale, anul 2019 se prefigurează ca fiind unul de introducere a produselor Hedone Cafe pe piețe noi, educate, cu o cultură solidă în ceea ce privește prepararea și consumul de cafea.

„Spre deosebire de piețele externe – fie cele pe care le prospectăm sau cele pe care vom începe distribuția chiar din acest an – România este încă o piață tânără, deși a făcut progrese remarcabile în ultimii ani. Prin deschiderea pe care o avem către aceste piețe cu tradiție, intrăm în contact cu cele mai actuale tendințe în materie de consum al cafelei, pe care dorim să le împărtășim și în 2019 clienților noștri locali, crescând constant calitatea procesului de preparare a cafelei, prin produse și servicii inovative” declară Dragoș Manciu, Directorul de Producție al Hedone Cafe.

Planuri pentru 2019

Hedone Cafe își va continua, și în 2019, planurile privind extinderea prezenței la nivel local și internațional. De asemenea, compania va lansa noi produse (espressoare și râșnițe profesionale).

În plus, tot în anul curent, Hedone Cafe va participa cu produsele create în fabrica din Craiova, la unul dintre cele mai de impact evenimente din industria ospitalității la nivel mondial – HostMilano 2019.

Citește și Credite pentru fermieri de la OTP Bank România. Ce convenții a încheiat banca cu Fondul de Garantare?

 

Citiți și despre:

O părere la “Hedone Cafe, afaceri în creștere

  1. Pingback: PRIA Competition Cluj-Napoca 2019 are loc pe 16 mai | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.