Heitman a cumpărat Mercury Logistics Park

25.03.2015

Fondul de investiţii Heitman a cumpărat Mercury Logistics Park, tranzacția fiind intermediată de JLL, care a reprezentat vânzătorul – administratorul fondului de investiții, companie cu prezență la nivel mondial.

„Vânzarea Mercury Logistics Park este a doua tranzacție industrială semnificativă semnată în România în ultimele 6 luni, JLL fiind de asemenea implicat în achiziția Europolis Park de către P3, tranzacție record pentru această piață. Acest lucru demonstrează în mod clar apetitul tot mai mare al investitorilor pentru proprietăți industriale / logistice dominante în România. Acesta este o altă tranzacție importantă care subliniază expertiza noastră pe piețele de capital și succesul în promovarea României. Tranzacţia confirmă, de asemenea, poziția dominantă a JLL în tranzacții ce implică proprietăți industriale și logistice în regiune”, a spus Troy Javaher, director EMEA Capital Markets, responsabil în CEE în cadrul JLL.

Mercury Logistics Park este situat pe coridorul principal de logistică și distribuție al României, în vestul Bucureștiului, la Km 23 pe autostrada A1. Parcul cuprinde 3 unități existente cu o suprafață totală de cca 34,000 metri pătraţi și circa 11.58 hectare de teren. Printre chiriași se numără companii precum Dumagas Transport, Tibbett Logistics și Rhenus Logistics.

„Am clădit un parteneriat strategic cu JLL în România care durează de mai bine de 10 ani, precum și în CEE și pe piețele europene extinse. Apreciem contribuția notabilă a JLL în această tranzacție”, a afirmat Ronan O’Donoghue, Head of Portfolfio Management la Heitman.

 

Citiți și despre: