Stiri: Logistica

HELLA România împlinește 10 ani. Ce evenimente speciale a pregătit compania?

06.09.2016

HELLA România aniversează 10 ani pe piața locală, printr-un eveniment special: Bike4Life. Locuitorii din cele patru orașe în care compania este activă vor avea parte, prin urmare, de un eveniment sportiv, organizat în scop caritabil, în urma căruia HELLA România va sprijini financiar Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara.

HELLA România, subsidiara locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală, aniversează în 2016 10 ani de activitate și sărbătorește acest moment deosebit într-un mod inedit, adică prin organizarea evenimentului caritabil Bike4Life care se va desfășura simultan, în 10 Septembrie, între orele 11-17, în toate cele patru orașe în care compania este activă: Timișoara (Piața Libertății), Arad (Piața Avram Iancu), Lugoj (Platoul Casei de Cultură) și Craiova (Piața William Shakespeare).

Bike4Life presupune o pedalare de 1 kilometru, pe una dintre cele 20 de biciclete de fitness (indoor cycling) disponibile, iar pentru fiecare kilometru pedalat de către participanți, HELLA România va dona 2 euro către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara, Secția Clinică Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Secția Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj și Secția Obstetrică și Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

”Pe această cale invităm toți timișorenii să participe într-un număr cât mai mare la evenimentul Bike4Life, deoarece suma finală care va fi donată depinde strict de numărul de kilometri parcurși de participanții din fiecare locație. Mai mult, la finalul sesiunii de pedalat, participanții sunt recompensați cu un cadou din partea companiei HELLA România și vor fi înscriși într-o tombolă”, a anunțat compania.

În urma extragerii, care va avea loc la încheierea evenimentului, va exista un câștigător din fiecare oraș care va primi un voucher de cumpărături, în valoare de 1800 euro, din partea partenerului HELLA pentru acest eveniment – Sport Concept.

Accesul la eveniment este gratuit, vârsta minimă de participare fiind de 18 ani.