Help Net a deschis o nouă farmacie-concept în centrul Capitalei

10.06.2014

Help Net a lansat o nouă farmacie-concept, în centrul Bucureştiului. Astfel, prin noua unitate se propune o abordare unică a modului în care serviciile specializate farmaceutice sunt aduse în fața clienților: o locație ce combină spiritul farmaciilor de altă dată cu profesionalismul de astăzi al farmaciștilor Help Net și cu modernitatea unui portofoliu de produse complex și bine structurat.

”Pentru că vrem să respectăm promisiunea de a onora dorințele exprimate de clienți, am urmărit prin deschiderea celui de-al doilea concept să readucem în stradă spațiul în care pacienții își găsesc echilibrul și remediul și care îmbină tradiția farmaceutică cu elementele de noutate prezente în cultura Help Net. Capturând esența de farmacie transmisă din generație în generație, Farmacia-concept Beller îi invită pe clienți să descopere produse de calitate și sfaturi de încredere, astfel exprimându-ne grija noastră pentru starea lor de sănătate.” a declarat Isabelle Iacob, Director General al Help Net Farma SA.

Noua unitate păstrează interesul pentru sănătatea, educarea și nevoile clienților la standarde înalte, propunând, în același timp, o locație unicat în România.

Help Net Farma este o companie românească pe acțiuni, care operează una dintre cele mai importante rețele de farmacii din România.

Lanțul de farmacii a fost înființat în anul 1998 și are în prezent peste 160 de puncte de vânzare pe tot teritoriul României și un număr de peste 1, 4 milioane de clienți fideli.

Citiți și despre: