Herbalife

Herbalife susține performanța sportivă. Anunțul făcut de companie

15.07.2019

Herbalife susține performanța sportivă a țării noastre. Compania a anunțat că echipajul feminin dublu vâsle alcătuit din Nicoleta Ancuța Bodnar și Simona Geanina Radiș s-a clasat duminică pe locul 1 în Finala A și a câștigat aurul la cea de-a treia etapă a Cupei Mondiale de canotaj. Competiția a fost găzduită de Rotterdam. De asemenea, medalia de bronz a fost obținută de echipajul feminin de patru rame:

  • Ioana Vrânceanu
  • Viviana Iuliana Bejinariu
  • Mădălina Bereş
  • Denisa Tîlvescu

Ce spun reprezentanții Herbalife?

„Felicitări minunatelor noastre sportive din lotul olimpic de canotaj! Suntem mândri să fim alături de campioanele noastre și să le sprijinim în efortul continuu de a-și depăși limitele, de a fi cele mai bune. Suntem fericiți că putem susține performanța sportivă cu ajutorul produselor şi programelor noastre de nutriţie excepţionale Herbalife, validate de studii ştiinţifice riguroase”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Opt echipe calificate

La Cupa Mondială de la Rotterdam, opt echipaje din țara noastră s-au calificat în finalele A. Dintre acestea două au fost medaliate, cu aur și cu bronz. Celelalte șase au ocupat locurile 4-6.

Herbalife și Federaţia Română de Canotaj

Herbalife Nutrition şi Federaţia Română de Canotaj au semnat în 2014 primul parteneriat de susținere în domeniul nutriţiei pentru echipajul dublu vâsle feminin categoria uşoară. În plus, în 2018 Herbalife Nutrition a devenit sponsorul oficial în nutriţie al întregului lot olimpic feminin de canotaj.

Compania susține la nivel mondial peste 190 de atleți de performanță. Herbalife are drept obiectiv asigurarea unei nutriții adecvate în vederea îmbunătățirii performanțelor sportive.

Compania susține perfomanța sportivă în calitate de sponsor oficial în nutriție al:

  • Lotului Olimpic Feminin de Canotaj
  • echipei de fotbal FC Viitorul
  • sportivilor Anca Bucur – de șase ori câștigătoare a titlului de Miss Fitness Universe și Ciprian Bălănescu – multiplu campion național la duatlon și triatlon olimpic.

Citește și Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2019. Ce companii fac angajări?

 

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Herbalife susține performanța sportivă. Anunțul făcut de companie

  1. Pingback: Energie verde - tranzitia se accelereaza! | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.