Constructii

Hercesa România lansează un nou proiect – Estellas Residencias

01.03.2018

În paralel, compania se concentrează pe finalizarea Fazei a treia a proiectului Vivenda Residencias. Anul 2017 a fost unul foarte bun pentru piața imobiliară și, implicit, cea rezidențială, datorită interesului în creștere al clienților, susținuți de soluții de creditare fărăprobleme. Drept urmare, Hercesa România a continuat dezvoltarea proiectului Vivenda Residencias și planifică începerea unui nou proiect rezidențial.

„Hercesa a vândut cea mai mare parte a apartamentelor sale pe plan, multe dintre ele fiind rezervate mai înainte de obținerea autorizației de construcție, așa cum se proceda anterior crizei financiare. Considerăm că acest fapt se datorează în mare parte încrederii de care beneficiază Hercesa pe piața imobiliară și faptului că și-a onorat mereu angajamentele asumate, dar a contribuit cu siguranță într-o măsură importantă și revigorarea pieței imobiliare”, ne-a declarat Cristina Bujoreanu, Head of Legal în cadrul Hercesa România.

Cea de-a treia Fază a proiectului Vivenda Residencias

Vivenda Residencias este în plină dezvoltare, în ultima perioadă Hercesa România, dezvoltatorul proiectului, finalizând lucrările de construcție a primului bloc din Faza a treia a proiectului. Însumând 66 de apartamente și două spații comerciale, primul bloc al cestei Faze a fost vândut în totalitate.

„Mai mult decât atât, în vara acestui an se vor finaliza și lucrările de construcție a celui de-al doilea bloc din această fază de dezvoltare a proiectului Vivenda, bloc antecontractat în proporție de 95%”, susține Cristina Bujoreanu.

Primul bloc din Faza a treia, însumând 66 de apartamente și două spații comerciale a fost finalizat în vara anului 2017 și vândut în totalitate

De curând, Hercesa România a început lucrările de execuție pentru cel de-al treilea bloc al Fazei a treia a proiectului Vivenda Residencias, iar în următoarele două luni vor începe și lucrările celui de-al patrulea bloc din această fază. Cele două construcții au ca termene de finalizare vara și, respectiv, toamna anului viitor, blocurile trei și patru însumând 121 de apartamente cu unul, două și trei dormitoare.

„Până la acest moment am semnat contracte de rezervare cu privire la 65% din blocul al treilea și aproximativ 30% din blocul al patrulea, a cărui comercializare am început-o în luna ianuarie 2018”, a completat reprezentantul Hercesa România.

Un nou proiect rezidențial – Estellas Residencias

Pe lângă dezvoltarea complexului rezidențial Vivenda Residencias, din zona Bd. Basarabia, compania se preocupă în prezent și de lansarea unui nou proiect, Estellas Residencias, din Șos. Orhideelor, sectorul 6, la acest moment societatea finalizând ultimele detalii ale proiectului.

Noul proiect, Estellas Residencias, va conține aproximativ 220 de apartamente, preponderent cu unul și două dormitoare, și va fi dezvoltat în două faze

Estellas Residencias va conține aproximativ 220 de apartamente, preponderent cu unul și două dormitoare, și va fi dezvoltat în două faze. În cadrul proiectului vor fi amenajate spații verzi și locuri de joacă, precum și locuri de parcare și boxe pentru depozitare.

„Estimăm că vom începe comercializarea proiectului Estellas în luna martie a acestui an, intenția noastră fiind să lansăm proiectul în cadrul târgului imobiliar Salonul Imobiliar din martie”, a adăugat Head of Legal din cadrul Hercesa România.

Atuurile companiei, beneficii pentru clienți

Principiile care guvernează filosofia Hercesa sunt optimizarea spațiilor, folosirea de tehnologii și metode de lucru care să asigure siguranța locuințelor realizate, preocuparea constantă pentru realizarea unor produse de calitate, ascultarea pieței și a clienților pentru adaptarea la nevoile acestora, crearea unei echipe de profesioniști experimentați și la dispoziția clienților și respectarea angajamentelor asumate. Principalul atu al companiei însă este gestiunea profesională inovatoare, orientată exclusiv către client și calitate.

„Hercesa urmărește întotdeauna să dezvolte ceea ce noi numim Case cu Suflet, respectiv locuințe care să ofere spații luminoase, optimizate, moderne, ideale pentru crearea unui cămin primitor”, menționează reprezentantul companiei.

De asemenea, ca avantaje competitive se pot menționa și serviciile pre și post-vânzare oferite clienților. Experiența unui client potențial începe în showroom, unde au fost construite două apartamente la scară reală, mobilate și decorate, pentru a permite clienților să își dea seama de dimensiunea spațiilor de locuit, să observe calitatea finisajelor și să stabilească modul în care își pot amenaja apartamentul.

Drept urmare, relația cumpărătorilor cu dezvoltatorul nu se încheie în momentul semnării contractului de vânzare-cumpărare, Hercesa punând la dispoziția clienților și o serie de servicii, cum ar fi remedierea în cel mai scurt timp posibil în cadrul perioadei de garanție a eventualelor neconformități, sprijin și asistență tehnică după expirarea perioadei de garanție.

Totodată, un beneficiu foarte important oferit de Hercesa România clienților săi este de natură financiară, compania oferind o modalitate avantajoasă de plată, prin care aceștia pot plăti o parte din avansul locuinței, pe perioada construcției, sub forma unor rate direct la dezvoltator.

Planuri de dezvoltare în continuare

Hercesa oferă clienților săi din proiectul Vivenda Residencias posibilitatea de a alege între trei opțiuni de parchet, trei opțiuni de vopsea lavabilă și patru opțiuni de uși interioare de apartament. Finisajele sunt de calitate similară, dar de diferite culori, în funcție de preferințele fiecărui client.

Însă, în ceea ce privește categoriile de apartamente care au înregistrat un interes crescut din partea clienților, Cristina Bujoreanu, Head of Legal în cadrul Hercesa România, a afirmat că: „Din experiența noastră, s-a înregistrat un interes crescut pentru apartamentele de 4 camere, cu privire la care am avut un foarte bun ritm de vânzare. De asemenea, cererea pentru apartamentele de două și trei camere a rămas solidă și constantă”.

Hercesa se concentrează pe dezvoltarea proiectului Vivenda Residencias, precum și pe lansarea proiectului Estellas Residencias

Astfel că, în acest moment, Hercesa se concentrează pe dezvoltarea proiectului Vivenda Residencias – prin finalizarea celor trei blocuri aflate în diverse stadii de construcție și începerea dezvoltării următoarelor faze – precum și pe lansarea proiectului Estellas Residencias.

Aceste planuri sunt realizate în baza evoluției pozitive a sectorului rezidențial din ultimul an, pentru 2018 conducerea Hercesa România estimând ca piața să rămână constantă.