Logistica

Hermes Forwards, expertiză și flexibilitate

01.02.2021

Compania se bucură de o amplă rețea de subcontractori și o flotă de peste 600 de camioane pregătite special pentru a face față celor mai variate proiecte. În 2021, Hermes Forwards își continuă misiunea de a crește ca echipă, demonstrând în continuare faptul că  succesul înseamnă dedicație și responsabilitate. Aceasta a fost și rămâne misiunea principală a Hermes Forwards, companie românească de top pentru transport și expediții, care a cunoscut o evoluție favorabilă din 2016 și până în 2019, marcată printr-o creștere accentuată. Dacă în 2016 cifra de afaceri a companiei era de 6 milioane de euro, în mai puțin de trei ani a ajuns la 12 milioane de euro.

Conjunctura pozitivă din piață a jucat bineînțeles un rol important în dezvoltarea companiei, dar cel mai important aspect a fost reprezentat de calitatea serviciilor oferite fiecărui client, mai nou sau mai vechi. În plus, parteneriatele stabilite de-a lungul timpului au fost păstrate și chiar dezvoltate, astfel încât Hermes Forwards continuă să crească și să își dovedească valoarea ca o companie care pune accent pe dedicație și responsabilitate.

Hermes Forwards a cunoscut o evoluție favorabilă din 2016 și până în 2019, marcată printr-o creștere accentuată

Hermes Forwards este o companie specializată pe transport internațional și intracomunitar, fara a omite însă transportul intern. Cele mai importante avantaje competitive pe care compania le oferă partenerilor sunt reprezentate de flexibilitate, o flotă variată, dar mai ales oferirea de soluții extrem de competitive.

„Parteneriatul puternic pe care l-am dezvoltat cu companiile de transport ne permite să răspundem rapid cerințelor clienților, flexibilitatea fiind fără îndoială unul dintre avantajele competitive, oferite de o flotă variată care poate ajunge la 1.000 de vehicule. Am dezvoltat echipe în cadrul firmei, specializate pe anumite relații astfel încât în acest moment putem oferi soluții foarte competitive, indiferent de destinațiile mărfurilor. Bineînțeles, operăm inclusiv curse extracomunitare”, ne-a declarat Dna. Dana Dumitru, Managing Partner Hermes Forwards.

Peste 14.000 de curse operate pentru clienți

Profesionalismul, promptitudinea și excelența în relația cu clienții sunt aspectele care au contribuit la obținerea recunoașterii la nivel național, precum și european. Hermes Forwards reprezintă locul în care clienții găsesc întotdeauna soluția cea mai adecvată, flexibilă și rapidă. Pentru Hermes Forwards, problemele sunt doar provocarea zilei de mâine.

În prezent, compania deține o bază extinsă de peste 30 de expeditori care se bucură de o vastă experiență în domeniul transporturilor, într-un domeniu în care concurența este atât de mare.

Hermes Forwards reprezintă locul în care clienții găsesc întotdeauna soluția cea mai adecvată, flexibilă și rapidă

În plus, compania deține o rețea amplă de subcontractori pe tot teritoriul României și o flotă de peste 600 de camioane pregătite special pentru a face față celor mai variate proiecte. Hermes Forwards deține și certificatul sistemului de management al calității ISO 9001, dobândit în anul 2014, certificat care reflectă calitatea serviciilor oferite, respectarea termenelor de livrare, precum și gradul de siguranță a transporturilor.

Rețeaua regională de birouri a Hermes Forwards

În anul 2016 erau operaționale, pe lângă sediul din București, și sediile din Miercurea Ciuc, Deva și Satu Mare. Strategia companiei a vizat concentrarea atenției pe activitatea din București, Miercurea Ciuc și Deva, având în vedere deschiderea unor filiale în afara României. Cu toate acestea, în contextul pandemiei, compania a amânat această etapă pentru momentul în care situația va permite punerea în practică a planurilor de dezvoltare.

În ultimii cinci ani, Hermes Forwards și-a crescut cu peste 30% baza de expeditori, în timp ce flota depășește 1.000 de vehicule.

Compania are în vedere deschiderea unor filiale în afara României

„Încercăm să păstrăm un parteneriat real cu transportatorii pentru că o afacere sănătoasă nu se poate baza decât pe furnizori stabili, iar în acest context punem accent pe plata la timp a facturilor, pe soluții de alimentare personalizate cu carburant, dar și pe gândirea unui pachet de curse care să le permită cărăușilor să se mențină în zona de profitabilitate”, a menționat Dna. Dumitru.

În ciuda situației dificile survenite în contextul pandemiei de coronavirus, Hermes Forwards nu a apelat la sprijin din partea autorităților. Cu toate acestea, compania consideră că un aspect esențial care poate înclina balanța înspre succes este reprezentat de capacitatea de adaptare, în condițiile în care trăim într-o societate în care lucrurile evoluează extrem de rapid.

Capacitatea de adaptare, o condiție esențială a succesului

Capacitatea de adaptare crescută presupune un grad crescut de flexibilitate, dar și o echipă stabilă, capabilă să ia decizii la timp și să le pună corect în practică. Pentru a rămâne în top, Hermes Forwards intenționează să profite la maximum de fiecare oportunitate care se ivește, respectând și de această dată deviza „România merge înainte”.

În perioada de criză generată de pandemia de coronavirus, piața a înregistrat fluctuații deosebit de puternice, pe de o parte cerințele clienților privind calitatea crescând, fiind dublate de dificultăți sau provocări suplimentare pe traseu. Cu toate acestea, anul 2020 a însemnat pentru Hermes Forwards un pas înainte, în condiții dificile din toate punctele de vedere.

Chiar dacă 2020 a fost un an atipic, cu numeroase provocări, compania a reușit să își păstreze echipa intactă și să mențină același nivel al veniturilor pentru fiecare membru al echipei

„Fără îndoială, echipa reprezintă punctul forte al companiei Hermes Forwards. Acesta este și motivul pentru care investițiile noastre viitoare vor viza programe de pregătire a angajaților”, precizează Dana Dumitru.

Pe lângă calitatea înaltă a serviciilor oferite și profesionalismul echipei operaționale, compania oferă soluții ideale de transport, cât mai prietenoase cu mediul înconjurător. În consecință, Hermes Forwards acordă o atenție deosebită folosirii unei flote care să polueze cât mai puțin, astfel încât impactul asupra mediului înconjurător să fie redus.

Optimism pentru viitor

Cu toate acestea, reprezentanții companiei privesc cu optimism perioada următoare, fiind deschiși provocărilor care pot să apară, gata să ofere soluții bazate pe o expertiză îndelungată, pe cunoștințe temeinice ale echipei, printr-o abordarea atentă și personalizată.

Hermes Forwards se poate lăuda cu un portofoliu de invidiat, având clienți din categoria companiilor mai mari, medii sau mici, din diferite domenii de activitate, pentru care asigură procese comerciale și de logistică optime, dar și soluții avantajoase din punct de vedere al timpului și costurilor.

Îndelungata experiență a echipei și cunoștințele temeinice în domeniu ale fiecărui angajat reprezintă aspecte esențiale pentru depășirea obstacolelor care pot apărea în activitate. Oferind o abordare atentă și personalizată, compania ia în considerare toate aspectele precum marfa care trebuie transportată, distanța, țara, termenul de livrare, precum și alte nevoi comerciale ale partenerilor, asigurându-se de fiecare dată că mărfurile ajung la timp și în siguranță și, mai ales, că „România merge înainte” și Hermes Forwards împreună cu ea.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/carrefour-inaugureaza-un-nou-magazin-in-bucuresti/