Stiri: Retail

Hervis deschide primul său magazin din Deva

14.03.2016

Hervis va deschide joi, pe 17 martie, primul magazin din zona Hunedoara și cel de-al 16-lea din ţara noastră, în centrul comercial Shopping City Deva. Investiția, în valoare de 1 milion de euro, se adresează pasionaților de sport și familiilor și completează oferta unică a mall-ului, ce deservește peste 220.000 de locuitori ai județului Hunedoara.

Pe o suprafață de 650 metri pătraţi, vizitatorii vor putea găsi în noul magazin Hervis produse ale unor branduri recunoscute la nivel internațional precum Adidas, Asics, Nike, Puma, Columbia, Salomon, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic, precum și ale brandurilor proprii Hervis – X-Fact, Kilimanjaro, Cygnus, Benger.

Cu ocazia inaugurării magazinului, vizitatorii Hervis se pot bucura de prețuri speciale la biciclete, încălțăminte sau echipament sportiv. Mai mult, primii 500 de clienți vor primi o minge Puma în valoare de 79.99 lei, dacă achiziția lor depășește suma de 15 lei.

Portofoliul Hervis vine în completarea ofertei unice a mall-ului Shopping City Deva, care găzduiește și alte branduri internaționale, în exclusivitate în regiunea Hunedoara, precum H&M, C&A, NewYorker, Orsay, Benvenuti, Deichmann sau CCC.

Printre chiriașii Shopping City Deva se numără și ALTEX, dm, Jysk, Takko, Salamander, Kendra, farmaciile HelpNet, SensiBlu, precum și toți operatorii de telefonie din țară, restaurantele KFC, 3F, La Bunica, Spartan și cafenelele Scala, Ada Kaleh și Fado.