Stiri: Agricultura

Hibrid floarea soarelui Pioneer.

Ce avantaje aduce hibridul P64LE137 de floarea soarelui al Pioneer?

02.04.2021

Hibrid floarea soarelui Pioneer. An de an, fermierii îşi doresc pe lângă producții ridicate și prețuri bune, un anumit grad de predictibilitate a ceea ce vor face când seamănă o nouă cultură. Este foarte important să se mențină profitabilitatea fermei la un nivel cât mai ridicat, chiar și în anii dificili, precum cel precedent, cu secetă devastatoare în SE țării.

În acest context al incertitudinii, compania Corteva Agriscience propune un hibrid Pioneer® de floarea soarelui care a fost creat special pentru țara noastră, de către echipa locală de cercetare Corteva, pentru a face față chiar și celor mai vitrege condiții meteo și nu numai. Hibridul este P64LE137, face parte din tehnologia ExpressSun® și este cel mai recomandat hibrid pentru condițiile țării noastre, cu particularități bine cunoscute, precum seceta pedologică și atmosferică, și Orobanche cumana (lupoaia).

Hibrid floarea soarelui Pioneer. Stabilitate remarcabilă

P64LE137 este hibridul care a demonstrat o stabilitate remarcabilă în ultimii trei ani. Rezultatele au fost bune indiferent de condițiile în care a fost cultivat sau tehnologia aplicată. Aceste aspecte îl vor propulsa, cu siguranță, în viitor, pe primele poziții ca suprafață cultivată în bazinul Mării Negre.

P64LE137 se remarcă prin următoarele caracteristici:

– toleranță foarte bună la secetă și arșiță
– productivitate excelentă
– cel mai rezistent hibrid la Orobanche din Europa
– stabilitate și adaptabilitate
– toleranță sporită la principalele boli ale culturii
– masă hectolitrică foarte bună, peste 42.

„Este cel mai timpuriu hibrid din portofoliul actual Corteva, ce se pretează și pentru semănatul întârziat din zonele afectate de băltire, dar și în cultura succesivă după orz. Certitudinea succesului este de partea noastră, iar aceasta va veni alături de produsele Corteva, hibridul P64LE137 fiind, cu siguranță, primul pas pentru o cultură reușită de floarea soarelui!”, spune Andrei Ciocoiu, Category Marketing Manager Oilseeds Romania & Moldova.

Citeşte şi Titluri de stat aprilie 2021: De unde se pot cumpăra obligaţiunile TEZAUR?