Hibrizi de porumb Corteva.

Cei mai noi hibrizi de porumb, în portofoliul Corteva Agriscience

30.10.2020

Hibrizi de porumb Corteva. În anul 2020, Corteva Agriscience oferă fermierilor din ţara noastră 10 noi hibrizi de porumb care completează portofoliul brandului Pioneer® cu genetica generației viitoare. Sporurile de producție obținute de hibrizii din noua gamă sunt mai mari cu un procent de 8-10% față de producțiile hibrizilor consacrați. Acest lucru reprezintă un pas uriaș înainte, în ceea ce privește productivitatea, dar și caracterele agronomice.

Hibrizi de porumb Corteva. Optimum® AQUAmax®

„Când vorbim de gama de hibrizi Optimum® AQUAmax®, patru din cele 10 noi produse aparțin acestui brand și aduc ca și beneficii fermierilor, pe lângă productivitatea la cele mai ridicate niveluri și o foarte bună stabilitate, ceea ce se traduce prin protecția investiției dumneavoastră, a fermierilor”, spun reprezentanţii Corteva.

Cei patru hibrizi noi de porumb care fac parte din grupa AQUAmax® sunt:

P8834 (FAO 310) – este un hibrid care se poate lupta cu hibrizi ce depășesc această maturitate. Are o productivitate excelentă, o excepțională toleranță la secetă și arșiță și o stabilitate bună. Prezintă caractere agronomice foarte bune, mai ales când vine vorba de toleranța la bolile porumbului. Acest hibrid este recomandarea specialiștilor Corteva pentru cultura dublă, chiar și după rapiță!

P9610 (FAO 330) – este un hibrid timpuriu, cu o deosebită plasticitate ecologică și profil agronomic puternic. Prezintă o capacitate ridicată și constantă de producție și o toleranță excelentă la secetă și arșiță. Se recomandă semănatului timpuriu!

P9889 (FAO 350) – este cel mai de temut hibrid din categoria lui de maturitate, destinat fermierilor care fac tehnologie și care vor să utilizeze ultimele descoperiri științifice ale geneticii. Foarte bună toleranță la secetă și arșiță. Prezintă caractere agronomice net superioare, fiind un hibrid cu “stay green”.

P0217 (FAO 420) – este hibridul care va aduce satisfacții de producție imense fermierilor care îl vor cultiva în condiții de stabilitate excepționale. Arhitectură favorabilă cu tulpină și rădăcini puternice. Recomandat pentru zonele aride și semi-aride de câmpie, din sudul și vestul țării.

Hibrizi de porumb Corteva. Tehnologia LumiGEN™

Tehnologia LumiGEN™ vine să completeze și să potențeze puterea de producție a noii genetici oferite de Corteva, protejând investiția fermierilor în primele faze de vegetație, când mica plantulă pornește în viață și când are cel mai mult nevoie de ajutor.

„LumiGEN™ este acea “Pia Mater” ce va oferi protecția infailibilă împotriva acțiunii factorilor de stres. LumiGEN™ brand înglobează cele mai eficiente și inovatoare soluții de tratament fungic, insecticid și microbiologic, acesta din urmă având rol în stimularea și optimizarea activității rizosferei. LumiGEN™ asigură startul culturii prin conexiuni mai bune între sol și tinerele plante, accelerând și consolidând dezvoltarea plantelor”, spune Mihai Valentin- Category Marketing Manager Corn & Soybean Corteva Agriscience Romania şi Moldova.

Citeşte şi Spaţii industriale. Se va depăşi „borna” de 5 milioane de metri pătraţi

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Cei mai noi hibrizi de porumb, în portofoliul Corteva Agriscience

  1. Pingback: Cei mai noi hibrizii de porumb, în portofoliul Corteva Agriscience – Reporter

Comentariile nu sunt permise.