Slide

Stiri: Social

Concertul caritabil Summer Choir 2024

HILS Development Sprijină Crucea Roșie prin Concertul Caritabil Summer Choir 2024

15.07.2024

Concertul caritabil Summer Choir 2024 are loc pe data de 20 iulie, la Ateneul Român, în parteneriat cu Crucea Roșie Română. Evenimentul va avea loc pe data de 20 iulie 2024, la ora 19:00, la Ateneul Român, și are scopul de a sprijini activitatea Crucii Roșii Române în cauza combaterii abandonului școlar și susținerii centrelor de zi E.G.A.L., destinate copiilor și adolescenților defavorizați.

HILS Development se angajează să sprijine activitatea Crucii Roșii Române prin susținerea acestui eveniment caritabil, contribuind astfel la combaterea abandonului școlar și oferind speranță copiilor din comunitățile vulnerabile. Inițiativa face parte din pilonul strategic de implicare în comunitate prin educație al HILS Development. Dezvoltatorul de proiecte rezidențiale și mixed-use, sub conceptul orașului de 15 minute, cu 6 proiecte de mari dimensiuni și o comunitate de peste 25.000 de oameni are misiunea de a oferi acces la un trai de calitate cât mai multor locuitori. Implicarea în comunitate dincolo de dezvoltarea rezidențială, de la noi facilități până la susținerea de noi demersuri pentru educație, sănătate și sport contribuie la crearea unor comunități moderne, sănătoase și durabile.

Brașovul va deveni centrul muzicii corale europene

În perioada 15-20 iulie 2024, Brașovul va deveni centrul muzicii corale europene, găzduind coriști din toată Europa care se vor perfecționa sub îndrumarea unor muzicieni de renume internațional: Christian Ciucă (director muzical și dirijor), Steffen Schlandt (organistul Bisericii Negre) și Liliana Faraon (soprană a Operei din Paris).

La finalul acestor cursuri intensive și sesiuni de tehnică vocală, participanții vor susține la București concertul extraordinar, la data de 20 iulie, ora 19:00, în cadrul Ateneului Român.

Concertul caritabil Summer Choir 2024. Programul muzical al concertului

Programul muzical al concertului este dedicat bicentenarului nașterii lui Anton Bruckner și centenarului morții lui Gabriel Fauré, incluzând lucrările:

  • Anton Bruckner – Psalmul 146 & Virga Jesse
  • Gabriel Fauré – Requiem & Tantum Ergo

Printre artiștii care vor performa se numără:

  • Liliana Faraon, soprană
  • Emanuela Sălăjan, alto
  • Nicolae Simonov, tenor
  • Andrei Cocîrlea, bariton
  • Steffen Schlandt, orgă
  • Christian Ciucă, dirijor

Bilete

Biletele pentru concertul de la Ateneul Român sunt disponibile pe iabilet.ro la prețul de 500 lei. Achiziționarea unui bilet permite accesul la acest concert special.

Concertul caritabil Summer Choir 2024 este un eveniment dedicat susținerii Crucii Roșii Române. Toate fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate pentru sprijinirea centrelor de zi E.G.A.L. ale organizației umanitare, contribuind astfel la combaterea abandonului școlar. Mai multe detalii despre centrele E.G.A.L. pentru copii pot fi găsite aici.

Mai multe informații despre evenimentul caritabil Summer Choir, despre reprezentație și artiști, pot fi accesate aici.

Publicul este așteptat la eveniment, unde muzica și caritatea se îmbină pentru a oferi speranță copiilor din România.

Citește și Poșta Română lansează un program de internship