Stiri: Companii

hipMenu își extinde activitatea în Oradea

03.09.2015

Platforma de food ordering hipMenu a decis să își extindă operațiunile pe piața din Oradea începând cu luna septembrie. Momentan, hipMenu este unul dintre cele mai importante site-uri de comenzi culinare activând pe piețele din Cluj-Napoca și Timișoara.

Decizia de a ne lansa în Oradea a venit ca o etapă naturală în strategia de extindere a business-ului hipMenu. Vedem în acest nou oraș o oportunitate foarte mare de dezvoltare, mai ales din perspectiva ofertei generoase de restaurante locale, care au nevoie de un spațiu modern și foarte bine promovat în ceea ce privește atingerea segmentului de clienți de pe zona livrărilor de mâncare. De asemenea, faptul că orădenii sunt niște oameni foarte deschiși spre tehnologie și varietate va avea un cuvânt important de spus în evoluția pe care o vom înregistra aici – a declarat Dan Klausmeier, CEO Cloud Treats România.

Conform reprezentanților hipMenu la nivelul orașului Oradea platforma colaborează cu 15 restaurante printre care: Subway, Crinul Alb, Americal Grill, Da Luca, Queens și Pizza LaDani. Cu toate acestea, numărul de colaborări cu alte restaurante va continua pentru hipMenu. Propunerea site-ului, până la finalul acestui an, fiind să devină prima opțiune a clienților din Oradea în ceea ce privește comenzile online de mâncare.

Până la finalul acestui an ne dorim să avem listate pe platforma noastră toate restaurantele importante din Oradea, astfel încât clienții de aici să aibă posibilitatea de a alege dintr-o gamă și mai variantă de preparate și bucătării. De asemenea, ne dorim ca din ce în ce mai multe restaurante să poată beneficia de avantajele competitive pe care le oferă platforma noastră – a adăugat Dan Klausmeier.

Platforma hipMenu a luat naștere în urmă cu doi ani la inițiativa unei echipe de tineri din Cluj-Napoca. hipMenu este disponibil pe platforme precum iOS sau Android.