Slide

Stiri: Retail

H&M a deschis un magazin în Tulcea

02.04.2015

Winmarkt a adus la Tulcea unul dintre cei mai importanţi retaileri de fashion la nivel mondial – H&M. Inaugurarea magazinului H&M a avut loc ieri, în cadrul unui eveniment în care cei prezenți s-au bucurat de un show artistic în fața centrului comercial, cumpărături la preţuri accesibile şi multe surprize.

Magazinul este localizat pe două niveluri, cu o suprafaţă de vânzare de peste 1.200 metri pătraţi. Parteneriatul Winmarkt – H&M este extins la nivel de reţea, acesta fiind al 5-lea magazin după cele deschise în Winmarkt din Buzău, Galaţi, Râmnicu Vâlcea și Piatra Neamţ.

“Ne bucurăm că avem ocazia să aducem pentru prima dată la Tulcea un brand de fashion internațional și să facilităm accesul la modă, la preţuri accesibile, chiar în centrul oraşului. Mai mult, Winmarkt Tulcea a trecut printr-un proces de modernizare, care s-a finalizat odată cu această inaugurare. Suntem siguri că H&M din centrul comercial Winmarkt va fi primit foarte bine de locuitorii din Tulcea.”, declară Carlo Barban, CEO Winmarkt.

Magazinul H&M, situat în centrul comercial din str. Babadag nr. 2, îi aşteaptă pe cumpărători cu colecţii vestimentare şi accesorii pentru femei, bărbaţi, adolescenţi, precum şi o gamă variată de articole de îmbrăcăminte pentru copii și bebeluşi. Winmarkt a investit, începând cu 2014, peste 1 milion de euro în lucrările de modernizare ale proprietății sale din centrul orașului Tulcea, incluzând schimbarea fațadei centrului comercial, refacerea spațiilor interioare și pregătirea spațiului comercial pentru introducerea retailerului internațional.