Stiri: Constructii

Holcim are un nou director general pentru România

28.01.2014

Începând cu luna februarie, François Pétry este noul director general al Holcim România. Acesta îl înlocuieşte pe Daniel Bach, care a preluat funcţie de Area Manager al companiei pentru Asia de Sud-Est. Noul director general al Holcim România s-a alăturat grupului în anul 2008, până la finele acestei luni el având funcţia de manager general Agregate.

“România este una dintre cele mai importante pieţe ale Grupului Holcim din Europa, având un potenţial semnificativ de creştere, astfel că sunt entuziasmat să preiau acest nou rol care aduce cu sine numeroase provocări, într-un mediu în plină dezvoltare”, a declarat François Pétry.

Conform lui misiunea nu va fi uşoară, în contextul în care economia României este în curs de revenire din criză.

Filială Holcim din România a fost condusă în ultimii trei ani de către Daniel Bach. Aceasta a reprezentat petru companiei una dintre cele mai dificile perioade din punct de vedere economic.

În Asia, acesta era responsabil de filialele Holcim din Indonezia, Tailanda, Filipine, Vietnam, Malaiezia şi Singapore.

„Misiunea mea de a conduce Holcim România a fost plină de provocări şi o experienţă memorabilă. Am avut ocazia de a lucra cu oameni dedicaţi, ambiţioşi şi pasionaţi. Holcim România este o companie cu fundamente solide: procese de producţie de ultimă generaţie, cele mai bune servicii pentru clienţi şi parteneriatul real cu comunităţile în care operează şi în care are o contribuţie semnificativă. Datorită tuturor acestor atuuri, am deplină încredere în viitorul Holcim România”, a afirmat Daniel Bach.

În România, Holcim are în jur de 950 de de angajaţi şi deţine două fabrici de ciment, o staţie de măcinare şi un terminal de ciment. De asemenea, compania mai are pe plan local 13 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi un terminal de ciment.