Stiri: Companii

Alten Europe poate prelua Qualitance

HoldCo vrea să preia mai multe firme care operează în sectorul jocurilor de noroc

10.08.2022

HoldCo vrea să preia mai multe firme care operează în sectorul jocurilor de noroc. Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care companiile Club King SRL, Cemarbet SRL, Saed Electronic SRL, Get’s Bet Online LTD, GTB Line Software SRL, Neosoft Tech Support SRL și Neosoft Limited sunt preluate, în comun, de Emma Gamma și Familia Ghețu prin intermediul HoldCo. HoldCo este un holding în curs de constituire.

Neosoft Tech Support SRL și GTB LineSoftware SRL activează în domeniul IT și furnizează suport operațional pentru societățile Club King SRL, Cemarbet SRL, Saed Electronic SRL, Get’s Bet Online LTD și Neosoft Limited, care operează în sectorul jocurilor de noroc/ pariurilor și al activităților de cazinou, în sistem fizic și online.

Emma Gamma Limited este o companie de tip holding înregistrată în Cipru, ce deține acțiuni în firme care furnizează activități de pariuri și jocuri de noroc.

Prevederile din Legea Concurenţei

În conformitate cu prevederile Legii concurenței nr. 21/1996, această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenței. Ca urmare, autoritatea de concurență va evalua această operațiune în scopul stabilirii compatibilității cu un mediu concurențial normal. După aceea, va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Citeşte şi Engineering Ingegneria Informatica vrea să preia Be Shaping The Future S.p.A. Anunţ Consiliul Concurenţei