Stiri: Companii

Hollywood Multiplex

Hollywood Multiplex, preluat de Anchor Grup

23.09.2021

Anchor Grup, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din ţara noastră, a adăugat recent Hollywood Multiplex, cinematograful din București Mall-Vitan, în portofoliul său de companii. Hollywood Multiplex a fost, la lansarea din 2000, primul cinematograf multiplex din România, și a rămas un reper important în istoria peisajului cinematografic românesc.

Modernizarea Hollywood Multiplex

În urma preluării s-a început un proces de modernizare care va fi realizat pe etape. Cinematograful este deschis și operațional, iar lucrările de modernizare se derulează, cu precădere, în afara orelor de funcționare.

”Anchor Grup a dezvoltat primul mall din acest oraș, București Mall-Vitan, iar Hollywood Multiplex a fost, la rândul său, primul cinema multiplex inaugurat, deci e natural să asociem aceste două repere în același grup. București Mall-Vitan este o destinație de succes pentru shopping și pentru petrecerea timpului liber, iar noi ne dorim să îmbunătățim constant experiența generală și opțiunile de distracție pe care le oferim vizitatorilor noștri”, declară Affan Yildirim, Director general, membru în Consiliul de administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de administrație Shopping MallDova.

În cadrul cinematografului funcționează 10 săli de proiecție, cu o capacitate de 2.125 de locuri.

Citeşte şi Movieplex Cinema și-a redeschis porțile pentru public