Stiri: Retail

Hornbach: Tot mai mulți romȃni aleg să ȋși amenajeze piscine moderne în curte

16.08.2017

Atât în 2016, cât şi în 2017, tot mai mulți romȃni au ales să ȋși amenajeze piscine moderne, de dimensiuni mai mari, pe lângă cele gonflabile, conform retailerului de materiale de construcţii Hornbach.

”Am observat, ȋn ultimul an, și o tendință de evoluție a calității piscinelor și materialelor alese de clienți. Am vȃndut semnificativ mai multe piscine cu pereți metalici, din lemn sau cu cofraj din polistiren. Modelele variază ȋn funcție de sistemul de amplasare. Avem, astfel, piscine supraterane, semi-ȋngropate și ȋngropate. De asemenea, preferințele pentru forma acestora s-au diversificat, optând, pe lȃngă cele rotunde și pentru forme ovale, dreptunghiulare sau octogonale”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach România.

Reprezentanții retailerului îi sfătuiesc pe cei care deţin piscine să acorde o atenție mărită verificării și, mai ales, ȋntreținerii apei, precum și scărilor amplasate ȋn exterior sau ȋn interior, ȋn special atunci cȃnd sunt folosite și de către copii.

Compania a mai anunţat că pentru a răspunde cererii din piață, ȋncepȃnd cu luna august, timp de o lună, toate magazinele Hornbach din țară au pregătit expoziții dedicate proiectelor de construcție a piscinelor. Aşadar, cei dornici să descopere diferite variante de produse din acest segment, dar și modalitățile de montare ale acestora vor primi explicații și ȋndrumare de la consilieri specializați. De asemenea, nu vor lipsi sfaturile și ponturile referitoare la mentenanța sistemelor achiziționate.

Țigla metalică, prima alegere pentru acoperișuri

Compania a mai anunţat că în ceea ce privește alegerile romȃnilor atunci cȃnd construiesc acoperișul casei, acestea rămȃn constante: țigla metalică este, ȋn continuare, preferată ȋn fața altor soluții, vȃnzările pe acest segment cunoscȃnd o creștere semnificativă, de aproximativ 12 procente.

Din acest motiv, Hornbach și-a completat portofoliul pe această grupă, adăugȃnd noi produse. Printre ele se numără țigla metalica Gerard, cu acoperire de piatră naturală, care conferă siguranță pentru acoperiș ȋn orice condiții climatice, are componente 100% reciclabile și generează mai puține emisii de CO2. De asemenea, țigla metalică ȋn panouri mici Novatik și țigla metalică Tondach se numără printre noutățile disponibile ȋn magazinele retailerului.

„Conform statisticilor, perioada iulie-august este considerată ca fiind cea mai potrivită pentru a efectua lucrări la acoperișul casei, ȋn special datorită cantității mici de precipitații. Tocmai de aceea, am ales ca la ȋnceputul lunii august, magazinele Hornbach din țară să vină ȋn ȋntȃmpinarea celor interesați de acest tip de proiecte. La standurile dedicate, clienții vor primi explicații referitoare la materiale, montaj, dar și sfaturi despre alegerea sistemului pluvial potrivit. Celor care nu au timpul necesar pentru a-și realiza singuri lucrările, le punem la dispoziție servicii profesionale de montaj pentru care Hornbach oferă o garanție de doi ani”, mai precizează Mugurel-Horia Rusu.