Hotelul Crowne Plaza Bucharest are un nou Executive Chef

09.05.2017

Începând cu luna mai 2017, Joseph Kalaani, de origine libaneză, este noul Executive Chef al hotelului Crowne Plaza Bucharest ce face parte din grupul românesc ANA Hotels, cel mai mare grup hotelier românesc după cifra de afaceri.

Acesta are un parcurs bogat în cadrul ANA Hotels, el ocupând poziția de Executive Chef la Ana Hotels Europa Eforie Nord timp de şase ani și, în paralel, pe cea de consultant pentru Ana Hotels Poiana Brașov.

Anterior venirii în România, el a ocupat poziții de senior management în bucătăriile unor hoteluri și centre de conferințe de talie mare din Beirut și Dubai cum ar fi Metropolitan Palace Hotel (Beirut), Intercontinental Hotel Phoenicia (Beirut), Habtoor Grand Hotel Convention Center & Spa (Dubai). În perioada 2010 – 2012, Joseph Kalaani s-a specializat și în formarea de bucătari tineri în cadrul Cortbawi Institute Adma, coordonat de prestigiosul Institut Paul Bocuse Ecully.

Joseph Kalaani, este un pasionat al food pairing-ului, al chimiei dintre gusturi și arome subtile, al asocierilor perfecte dintre feluri de mâncare și vinuri de calitate.

„Sunt extrem de onorat de această nouă misiune profesională și pregătit să le ofer oaspeților Crowne Plaza Bucharest experiențe culinare memorabile” declară Joseph Kalaani. „După mulți ani petrecuți deja în România, pot să spun că m-am îndrăgostit de acest loc unde am cunoscut oameni foarte veseli, pasionați de gastronomie și de experiențe culinare noi.”

Crowne Plaza Bucharest, renovat complet în perioada 2015 – 2016, a câștigat, doi ani la rând, distincția de Best Hotel of the Year la Categoria Hotel de 4 stele – afiliat internațional a competiției Top Hotel Awards, cea mai prestigioasă competiție de profil din România.

 

 

Citiți și despre: