Stiri: Energie

Hotelul Sheraton Bucureşti susţine Ora Pământului 2017

23.03.2017

Hotelul Sheraton București va participa în cadrul programului global de susținere a climei – Ora Pământului 2017. Hotelul se alătură milioanelor de oameni care sting lumina timp de o oră în data de 25 martie, 20:30 pentru a transmite un mesaj puternic asupra conștientizării importanței acțiunilor concrete și imediate în privința situației mediului înconjurător. Acest eveniment anual global a fost creat de către World Wildlife Fund (WWF) în 2007 cu scopul de a sublinia amenințarea schimbărilor climatice.

Hotelul Sheraton București își manifestă suportul față de acest eveniment prin desfășurarea unei serii de acțiuni în care se vor regăsi: oprirea iluminatului fațadei hotelului și a spațiilor de utilitate publică (recepție, bar, restaurant), acesta fiind înlocuit temporar cu lumini de interior provenite din surse alternative.

Prin implicarea activă în susținerea eforturilor în spațiul public, în mod special în zona de comunicare social media, Sheraton București va participa la acțiunea Marriott International de strângere de fonduri pentru WWF, prin care va fi donat câte 1$ pentru fiecare proprietate Marriott care își va comunica prin Tweeter activitățile desfășurate cu ocazia Orei Pământului.

“Este un privilegiu pentru noi să susținem o astfel de mișcare puternică, cu un gest atât de simplu. Ora Pământului reflectă o filozofie pe care noi încercăm să o punem în practică pe tot timpul anului, în care fiecare dintre noi trebuie să contribuie, astfel încât împreună să facem diferența care contează. Schimbările climatice afectează lumea întreagă și de asemenea, au un impact semnificativ asupra succesului afacerilor noastre”, a explicat Denise Naguib, Vice President of Sustainability and Supplier Diversity.