Stiri: Constructii

HP se extinde în Novo Park. Câţi metri pătraţi de birouri a închiriat?

14.06.2017

Parcul de business Novo Park din zona Pipera, deținut de Genesis Property, semnează un nou contract de extindere a spațiului închiriat de compania HP Inc. România cu încă 2.377 de metri pătraţi, în corpul A.

„Închirierea a 2.377 mp adiționali în corpul A al parcului Novo Park de către compania americană HP Inc România demonstrează încă o dată cât de puternic este parteneriatul nostru, început acum 15 ani. Cu 29.000 mp închiriați, putem spune că Novo Park este un avanpost al gigantului american HP. Am fost și suntem în continuare dedicați în întregime sprijinirii oricărei faze de dezvoltare a chiriașilor noștri”, a explicat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Contractul pentru noul spațiu intră în vigoare începând cu 15 iunie și este valabil până la 1 noiembrie 2024.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de afaceri din Capitală, dezvoltat de Genesis Property. În plus, parcul este un punct de referință în zona de birouri Pipera. Complexul de business este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A, calitate superioară.

La ora actuală, companii internaţionale de top au ales Novo Park, datorită poziției sale excelente (în nordul Bucureştiului) și apropierii de staţia de metrou Pipera.