HR Summit Cluj: Agile HR construiește valori între business, clienți și angajați

02.02.2018

HR Summit Cluj-Napoca, eveniment ce va avea loc pe 13-14 martie 2018, va discuta despre o metodologie interesantă de resurse umane: Agile HR. Mai exact, Agile HR construiește valori între business, clienți și angajați, adaptabilitatea, transparența, simplitatea și unitatea fiind doar câteva principii care îmbunătățesc rezultatele (HR service delivery) unui department de HR.

Astfel, organizația este capabilă să schimbe mai ușor direcția, să creeze o cultură organizațională pliată pe nevoile angajaților și să ofere structurile de compensații și de managementul performanței potrivite nevoilor existente.

 

“Agile HR este despre a te bucura de munca ta și despre a găsi un scop în ceea ce faci. Mai mult decât atât, este despre a construi și împărtăși valori între business, clienți și angajați”, declară Natal Dank, Founder&Director, Southern Blue [UK].

Specialist în metodologia Agile, Natal Dank îndrumă organizațiile spre Agile mindset, contribuind astfel la crearea unor contexte de muncă sănătoase și la redefinirea culturii organizaționale ale companiilor cu care colaborează.

“Cu cât asist mai mult la rezultatele metodologiei Agile aplicată în HR, cu atât sunt mai convinsă de puterea ei de reconstruire a unui mediu de muncă și mă refer aici la the future of the work”, a mai spus acesta.

Speaker în cadrul ediției HR Summit care are loc în Cluj-Napoca pe 13-14 martie 2018, acesta discută despre modalitatea în care aplicarea metodologiei Agile oferă o perspectivă inovatoare în procesul de emoloyee engagement și al culturii organizaționale.

Perspectiva PCM și provocări

De asemenea, despre motivare din perspectiva PCM și provocări, tendințe și instrumente de diagnoză în materie de wellbeing, discută la HR Summit Cluj-Napoca, Dana Tudor Tănase, Managing Partner, Creative&Bright și Andreea Bădescu, Senior Trainer & Executive Coach, Creative&Bright.

Dana Tudor Tănase, Managing Partner, Creative&Bright are o experiență de peste 10 ani în team management, customer care şi 8 ani în managementul proiectelor. Experienţa ei de management corelată cu implicarea în formarea și dezvoltarea oamenilor se regăsesc în rezultate și parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii precum: Oracle, IBM, VDF sau HP.

Efectul distorsiunilor cognitive

În plus, Andreea Bădescu, Senior Trainer & Executive Coach, Creative&Bright dezvoltă și implementează produse personalizate de management al lichidităților pentru clienți internaționali. De asemenea, ea susține cursuri de dezvoltare personală, comunicare și dezvoltare a echipelor, folosind instrumentul Process Communication Model® către reprezentanți Ipsos, DTZ, Telekom, Euroweb, IB Cargo, Petrom, Raiffeisen, Autonom Rent a Car, Actavis, Oracle.

Având un puternic caracter disfunțional, distorsiunile cognitive determină comportamente incongruente cu realitatea. Tendința de a trage concluzii în absența unor dovezi, elaborarea unei judecăți negative globale pe baza generalizării unei singure caracteristici sau extinderea caracteristicilor unui individ asupra unei întregi populații, sunt doar câteva dintre distorsiunile care pot afecta procesul decizional de angajare.

Despre efectul distorsiunilor cognitive în procesul decizional de angajare, discutăm la HR Summit Cluj cu Andra Crișan, Recruitment Partner @ Betfair România.

The SuperHeRoes Conference

HR Summit Cluj-Napoca are loc pe 13-14 martie 2018, în incinta Hotel Golden Tulip Ana Dome. Evenimentul este susținut de Creative&Bright, Ascendis România, Zucchetti România, P&M Furniture, Playful Learning.

 

 

 

Citiți și despre:

  • HR Summit Cluj-Napoca va avea loc pe 29-30 martieHR Summit Cluj-Napoca va avea loc pe 29-30 martie În perioada 29-30 martie va avea loc HR Summit Cluj-Napoca, eveniment ce se află pe agenda specialiștilor de resurse umane din zona Transilvaniei. Conferința va reuni directori și manageri de HR, consultanți, […]
  • Principalele provocări pe care 2018 le aduce în domeniul HRPrincipalele provocări pe care 2018 le aduce în domeniul HR Anul 2018 a adus cu sine griji majore în domeniul resurselor umane: 41% dintre managerii de HR au afirmat că procesul de employee engagement este una dintre situatiile majore cu care se vor confrunta în acest […]
  • Cât de importantă este comunicarea internă într-o companieCât de importantă este comunicarea internă într-o companie Când vorbim despre companii cu birouri la nivel global, conectarea angajaților reprezintă o adevărată provocare. Aşadar, comunicarea internă și modalitățile de reținere a atenției angajaților joacă un rol […]
  • Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceriIdei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri. În perioada Sărbătorilor de Iarnă nu trebuie să vă neglijaţi nici partenerii de business şi nici angajaţii. Trebuie să le transmiteţi şi acestora, aşa cum […]
  • HR Summit Cluj-Napoca are loc pe 13-14 martie 2018HR Summit Cluj-Napoca are loc pe 13-14 martie 2018 De peste cinci ani, comunitatea de HR din Cluj-Napoca, are contextul necesar educării, dezvoltării și conectării la noutățile pieței. Prin formatul strategic de conferință și workshop-uri, profesioniștii din […]